.

Nejprodávanější

LIBOVOST 85 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a libovější burgery!

97,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

po 200 g. Cena za 0,2 kg! Mělněné maso na tatarák jen z nejlibovějšího zadního hovězího masa !

99,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

LIBOVOST 65 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a šťavnaťejší burgery!

92,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 60%/40%, pro velkého psa Vám tento balíček vystačí na 1-2 dny.

99,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Rump steak BALENO po 200-250 g !

79,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.

299,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Steak cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!

179,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Steak cca 250 g

125,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.

219,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.

396,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Kloub je kost s dutinou obsahující morek.
Vhodný na vývary.

29,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.

279,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Žebro je maso s kostí. Je vhodné na vývary a polévky.

169,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Harfy jsou masité kosti.
Harfy jsou vhodné na vývary.

39,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Kýta - vrchní šál je vysoké křehké libové hovězí maso. Více vyzrálé na Rump steak, dále na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

359,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Krk je přední hovězí maso.
Krk je vhodný na vaření, pečení, dušení i mletí.

269,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Sirloin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky

499,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 200-230 g

88,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Chuck Tender steak po cca 250 g

123,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.

269,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Baleno po 0,5-0,7kg

Oblíbená zdravá delikatesa pro pejsky !!

80,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Porcujeme na jednotlive ptáčky z nižší kýty nebo plece.

359,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Masová kost je kost s malým obsahem zbytkového masa po vykoštění.
Je vhodná na vývary.

46,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Morková kost je kost s dutinou obsahující morek.
Morková kost je vhodná na vývary.

49,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.

990,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Falešná svíčková - váleček je libové hovězí maso ze zadní kýty.
Váleček je vhodný k dušení, pečení, na tatarák a carpaccio.

429,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Hrudí je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pečení, dušení a na ragů.

199,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Steak Tomahawk je řez hovězího nízkého roštence s kostí (žebrem), který má čtyři nebo více centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.

659,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Baleno po cca 0,5 kg - 0,7 kg! Játra jsou vhodná na minutky, dušení a k přípravě játrových zavářek do polévky.

90,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 60%/40%

60,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.

289,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Pupek je přední hovězí maso.
Pupek je vhodný na vaření gulášů a do polévek

199,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové

596,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Objednávky po 0,5 kg. To nejlepší na polévky. Krácena po cca 10-12cm.

99,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.

145,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení, dušení a více vyzrálý i na grilování

598,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží cca 0,4 - 0,5kg.

199,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 1 kg.

450,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !

199,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.

79,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu si opravdu pochutnáte...

299,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.

55,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

490,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Jinak také Skirt steak je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády

209,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost

225,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky

399,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha 1,2-1,5 kg.

499,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Hovězí srdce je svalový orgán s příjemnou chutí.

99,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Kýta je kvalitní libové hovězí maso. Velmi dobře se krájí a porcuje, ale je maličko tužší než vrchní šál. Je vhodná na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

329,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Jazyk je vhodný na vaření, dušení a uzení. 1 jazyk = cca 1,4-1,7 kg.

192,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas

449,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

BALENO PO 1 KG! Dršťky jsou vhodné hlavně na velmi oblíbenou dršťkovou polévku. 2x prané!

109,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)

613,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct

999,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.

500,00 Kč
/ kg
Množství
(cca g)

LIBOVOST 85 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a libovější burgery!

po 200 g. Cena za 0,2 kg! Mělněné maso na tatarák jen z nejlibovějšího zadního hovězího masa !

LIBOVOST 65 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a šťavnaťejší burgery!

99,00 Kč

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 60%/40%, pro velkého psa Vám tento balíček vystačí na 1-2 dny.

Rump steak BALENO po 200-250 g !

299,00 Kč

Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.

Steak cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!

Steak cca 250 g

219,00 Kč

Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.

Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.

29,00 Kč

Kloub je kost s dutinou obsahující morek.
Vhodný na vývary.

279,00 Kč

Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.

169,00 Kč

Žebro je maso s kostí. Je vhodné na vývary a polévky.

39,00 Kč

Harfy jsou masité kosti.
Harfy jsou vhodné na vývary.

359,00 Kč

Kýta - vrchní šál je vysoké křehké libové hovězí maso. Více vyzrálé na Rump steak, dále na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

269,00 Kč

Krk je přední hovězí maso.
Krk je vhodný na vaření, pečení, dušení i mletí.

Sirloin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky

Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 200-230 g

Chuck Tender steak po cca 250 g

269,00 Kč

Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.

Baleno po 0,5-0,7kg

Oblíbená zdravá delikatesa pro pejsky !!

359,00 Kč

Porcujeme na jednotlive ptáčky z nižší kýty nebo plece.

46,00 Kč

Masová kost je kost s malým obsahem zbytkového masa po vykoštění.
Je vhodná na vývary.

49,00 Kč

Morková kost je kost s dutinou obsahující morek.
Morková kost je vhodná na vývary.

990,00 Kč

Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.

Falešná svíčková - váleček je libové hovězí maso ze zadní kýty.
Váleček je vhodný k dušení, pečení, na tatarák a carpaccio.

199,00 Kč

Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Hrudí je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pečení, dušení a na ragů.

659,00 Kč

Steak Tomahawk je řez hovězího nízkého roštence s kostí (žebrem), který má čtyři nebo více centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.

90,00 Kč

Baleno po cca 0,5 kg - 0,7 kg! Játra jsou vhodná na minutky, dušení a k přípravě játrových zavářek do polévky.

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 60%/40%

289,00 Kč

Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.

199,00 Kč

Pupek je přední hovězí maso.
Pupek je vhodný na vaření gulášů a do polévek

Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové

99,00 Kč

Objednávky po 0,5 kg. To nejlepší na polévky. Krácena po cca 10-12cm.

Vyprodáno
145,00 Kč

baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.

Vyprodáno
598,00 Kč

Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení, dušení a více vyzrálý i na grilování

199,00 Kč

Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží cca 0,4 - 0,5kg.

450,00 Kč

Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 1 kg.

199,00 Kč

Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !

Vyprodáno
79,00 Kč

baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.

Vyprodáno

Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu si opravdu pochutnáte...

baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.

Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

209,00 Kč

Jinak také Skirt steak je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády

225,00 Kč

Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost

399,00 Kč

Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky

499,00 Kč

Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha 1,2-1,5 kg.

99,00 Kč

Hovězí srdce je svalový orgán s příjemnou chutí.

Vyprodáno
329,00 Kč

Kýta je kvalitní libové hovězí maso. Velmi dobře se krájí a porcuje, ale je maličko tužší než vrchní šál. Je vhodná na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

192,00 Kč

Jazyk je vhodný na vaření, dušení a uzení. 1 jazyk = cca 1,4-1,7 kg.

Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas

109,00 Kč

BALENO PO 1 KG! Dršťky jsou vhodné hlavně na velmi oblíbenou dršťkovou polévku. 2x prané!

Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)

Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct

Poslední kus skladem

Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.