.

Nejprodávanější

LIBOVOST 85 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a libovější burgery!

97,00 Kč
194,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

po 200 g. Cena za 0,2 kg! Mělněné maso na tatarák jen z nejlibovějšího zadního hovězího masa !

99,00 Kč
495,00 Kč / kg
Množství
(cca 200 g)

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 60%/40%, pro velkého psa Vám tento balíček vystačí na 1-2 dny.

99,00 Kč
99,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

LIBOVOST 65 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a šťavnaťejší burgery!

92,00 Kč
184,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Rump steak BALENO po 200-250 g !

79,00 Kč
395,00 Kč / kg
Množství
(cca 200 g)

Steak cca 250 g

125,00 Kč
500,00 Kč / kg
Množství
(cca 250 g)

Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.

299,00 Kč
299,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.

396,00 Kč
396,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.

219,00 Kč
219,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Steak cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!

179,00 Kč
597,00 Kč / kg
Množství
(cca 300 g)

Žebro je maso s kostí. Je vhodné na vývary a polévky.

169,00 Kč
169,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Kýta - vrchní šál je vysoké křehké libové hovězí maso. Více vyzrálé na Rump steak, dále na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

359,00 Kč
359,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Harfy jsou masité kosti.
Harfy jsou vhodné na vývary.

39,00 Kč
39,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.

279,00 Kč
279,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Kloub je kost s dutinou obsahující morek.
Vhodný na vývary.

29,00 Kč
29,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Baleno po 0,5-0,7kg

Oblíbená zdravá delikatesa pro pejsky !!

80,00 Kč
80,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Sirloin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky

499,00 Kč
499,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Krk je přední hovězí maso.
Krk je vhodný na vaření, pečení, dušení i mletí.

269,00 Kč
269,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 200-230 g

88,00 Kč
351,00 Kč / kg
Množství
(cca 251 g)

Masová kost je kost s malým obsahem zbytkového masa po vykoštění.
Je vhodná na vývary.

46,00 Kč
46,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.

269,00 Kč
269,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Morková kost je kost s dutinou obsahující morek.
Morková kost je vhodná na vývary.

49,00 Kč
49,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Chuck Tender steak po cca 250 g

123,00 Kč
490,00 Kč / kg
Množství
(cca 251 g)

Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.

990,00 Kč
990,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Hrudí je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pečení, dušení a na ragů.

199,00 Kč
199,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Porcujeme na jednotlive ptáčky z nižší kýty nebo plece.

359,00 Kč
359,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Steak Tomahawk je řez hovězího nízkého roštence s kostí (žebrem), který má čtyři nebo více centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.

659,00 Kč
549,00 Kč / kg
Množství
(cca 1200 g)

Falešná svíčková - váleček je libové hovězí maso ze zadní kýty.
Váleček je vhodný k dušení, pečení, na tatarák a carpaccio.

429,00 Kč
429,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 60%/40%

60,00 Kč
120,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Pupek je přední hovězí maso.
Pupek je vhodný na vaření gulášů a do polévek

199,00 Kč
199,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.

289,00 Kč
289,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové

596,00 Kč
596,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Baleno po cca 0,5 kg - 0,7 kg! Játra jsou vhodná na minutky, dušení a k přípravě játrových zavářek do polévky.

90,00 Kč
90,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.

55,00 Kč
275,00 Kč / kg
Množství
(cca 200 g)

baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.

145,00 Kč
290,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Objednávky po 0,5 kg. To nejlepší na polévky. Krácena po cca 10-12cm.

99,00 Kč
198,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží cca 0,4 - 0,5kg.

199,00 Kč
498,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu si opravdu pochutnáte...

299,00 Kč
427,00 Kč / kg
Množství
(cca 700 g)

Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení, dušení a více vyzrálý i na grilování

598,00 Kč
399,00 Kč / kg
Množství
(cca 1500 g)

baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.

79,00 Kč
79,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 1 kg.

450,00 Kč
450,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha 1,2-1,5 kg.

499,00 Kč
399,00 Kč / kg
Množství
(cca 1250 g)

Jinak také Skirt steak je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády

209,00 Kč
418,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky

399,00 Kč
450,00 Kč / kg
Množství
(cca 887 g)

Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

490,00 Kč
350,00 Kč / kg
Množství
(cca 1400 g)

Kýta je kvalitní libové hovězí maso. Velmi dobře se krájí a porcuje, ale je maličko tužší než vrchní šál. Je vhodná na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

329,00 Kč
329,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !

199,00 Kč
498,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)

613,00 Kč
490,00 Kč / kg
Množství
(cca 1250 g)

Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost

225,00 Kč
375,00 Kč / kg
Množství
(cca 600 g)

BALENO PO 1 KG! Dršťky jsou vhodné hlavně na velmi oblíbenou dršťkovou polévku. 2x prané!

109,00 Kč
109,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Jazyk je vhodný na vaření, dušení a uzení. 1 jazyk = cca 1,4-1,7 kg.

192,00 Kč
137,00 Kč / kg
Množství
(cca 1400 g)

Hovězí srdce je svalový orgán s příjemnou chutí.

99,00 Kč
99,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas

449,00 Kč
599,00 Kč / kg
Množství
(cca 750 g)

Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct

999,00 Kč
285,00 Kč / kg
Množství
(cca 3500 g)

LIBOVOST 85 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a libovější burgery!

Vyprodáno

po 200 g. Cena za 0,2 kg! Mělněné maso na tatarák jen z nejlibovějšího zadního hovězího masa !

Vyprodáno
99,00 Kč

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 60%/40%, pro velkého psa Vám tento balíček vystačí na 1-2 dny.

LIBOVOST 65 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a šťavnaťejší burgery!

Vyprodáno

Rump steak BALENO po 200-250 g !

Vyprodáno

Steak cca 250 g

299,00 Kč

Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.

Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.

219,00 Kč

Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.

Steak cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!

Vyprodáno
169,00 Kč

Žebro je maso s kostí. Je vhodné na vývary a polévky.

359,00 Kč

Kýta - vrchní šál je vysoké křehké libové hovězí maso. Více vyzrálé na Rump steak, dále na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

39,00 Kč

Harfy jsou masité kosti.
Harfy jsou vhodné na vývary.

279,00 Kč

Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.

29,00 Kč

Kloub je kost s dutinou obsahující morek.
Vhodný na vývary.

Baleno po 0,5-0,7kg

Oblíbená zdravá delikatesa pro pejsky !!

Poslední kus skladem

Sirloin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky

269,00 Kč

Krk je přední hovězí maso.
Krk je vhodný na vaření, pečení, dušení i mletí.

Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 200-230 g

46,00 Kč

Masová kost je kost s malým obsahem zbytkového masa po vykoštění.
Je vhodná na vývary.

Vyprodáno
269,00 Kč

Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.

49,00 Kč

Morková kost je kost s dutinou obsahující morek.
Morková kost je vhodná na vývary.

Vyprodáno

Chuck Tender steak po cca 250 g

990,00 Kč

Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.

Vyprodáno
199,00 Kč

Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Hrudí je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pečení, dušení a na ragů.

Vyprodáno
359,00 Kč

Porcujeme na jednotlive ptáčky z nižší kýty nebo plece.

659,00 Kč

Steak Tomahawk je řez hovězího nízkého roštence s kostí (žebrem), který má čtyři nebo více centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.

Vyprodáno

Falešná svíčková - váleček je libové hovězí maso ze zadní kýty.
Váleček je vhodný k dušení, pečení, na tatarák a carpaccio.

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 60%/40%

199,00 Kč

Pupek je přední hovězí maso.
Pupek je vhodný na vaření gulášů a do polévek

289,00 Kč

Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.

Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové

Vyprodáno
90,00 Kč

Baleno po cca 0,5 kg - 0,7 kg! Játra jsou vhodná na minutky, dušení a k přípravě játrových zavářek do polévky.

baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.

Vyprodáno
145,00 Kč

baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.

Vyprodáno
99,00 Kč

Objednávky po 0,5 kg. To nejlepší na polévky. Krácena po cca 10-12cm.

Vyprodáno
199,00 Kč

Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží cca 0,4 - 0,5kg.

Vyprodáno

Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu si opravdu pochutnáte...

Vyprodáno
598,00 Kč

Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení, dušení a více vyzrálý i na grilování

Vyprodáno
79,00 Kč

baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.

Vyprodáno
450,00 Kč

Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 1 kg.

Vyprodáno
499,00 Kč

Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha 1,2-1,5 kg.

209,00 Kč

Jinak také Skirt steak je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády

Poslední kus skladem
399,00 Kč

Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky

Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

329,00 Kč

Kýta je kvalitní libové hovězí maso. Velmi dobře se krájí a porcuje, ale je maličko tužší než vrchní šál. Je vhodná na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

Vyprodáno
199,00 Kč

Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !

Vyprodáno

Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)

Vyprodáno
225,00 Kč

Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost

109,00 Kč

BALENO PO 1 KG! Dršťky jsou vhodné hlavně na velmi oblíbenou dršťkovou polévku. 2x prané!

192,00 Kč

Jazyk je vhodný na vaření, dušení a uzení. 1 jazyk = cca 1,4-1,7 kg.

Vyprodáno
99,00 Kč

Hovězí srdce je svalový orgán s příjemnou chutí.

Vyprodáno

Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas

Poslední kus skladem

Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct

Poslední kus skladem