.

Nejprodávanější

LIBOVOST 85 %! Doporučujeme na lasagne, boloňské špagety!

139,00 Kč
278,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

vakuově baleno po 200 g. Mělněné maso na tatarák jen z nejlibovějšího precizně očištěného zadního hovězího masa !

119,00 Kč
595,00 Kč / kg
Množství
(cca 200 g)

LIBOVOST 65 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a  burgery !

129,00 Kč
258,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 50%/50%, pro velkého psa Vám tento balíček vystačí na cca 3 dny .

119,00 Kč
119,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Rump steak - 200 g. Výška 2-3 cm.  

109,00 Kč
545,00 Kč / kg
Množství
(cca 200 g)

Steak vysoký 2,5-3 cm, cca 300 g

199,00 Kč
663,00 Kč / kg
Množství
(cca 300 g)

Krk je přední hovězí maso.
Krk je vhodný na vaření, pečení, dušení i mletí.

319,00 Kč
319,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Žebro je maso s kostí. Je vhodné na vývary a polévky.

219,00 Kč
219,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Rib eye steak - po cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!

269,00 Kč
897,00 Kč / kg
Množství
(cca 300 g)

Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.

259,00 Kč
259,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Harfy jsou masité kosti.
Harfy jsou vhodné na vývary.

59,00 Kč
59,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.

339,00 Kč
339,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.

329,00 Kč
329,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.

359,00 Kč
359,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Kloub je kost s dutinou obsahující morek.
Vhodný na vývary.

45,00 Kč
45,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Striploin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky

663,00 Kč
663,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Kýta - vrchní šál je vysoké křehké libové hovězí maso. Více vyzrálé na Rump steak, dále na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

429,00 Kč
429,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Hrudí je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pečení, dušení a na ragů.

259,00 Kč
259,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Masová kost je kost s malým obsahem zbytkového masa po vykoštění.
Je vhodná na vývary.

69,00 Kč
69,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Morková kost je kost s dutinou obsahující morek.
Morková kost je vhodná na vývary.

79,00 Kč
79,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Chuck Tender steak po cca 250 g

139,00 Kč
554,00 Kč / kg
Množství
(cca 251 g)

Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.

1 240,00 Kč
1 240,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 6-7 velkých ks z 1 kg)  

439,00 Kč
439,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

219,00 Kč
Množství

Baleno po cca 0,5 kg - 0,7 kg! Játra jsou vhodná na minutky, dušení a k přípravě játrových zavářek do polévky.

129,00 Kč
129,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Plec loupaná iron steak (Top BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 250 g

124,00 Kč
496,00 Kč / kg
Množství
(cca 250 g)

Pupek je přední hovězí maso.
Pupek je vhodný na vaření gulášů a do polévek

219,00 Kč
219,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Falešná svíčková - váleček je libové hovězí maso ze zadní kýty.
Váleček je vhodný k dušení, pečení, na tatarák a carpaccio.

489,00 Kč
489,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.

545,00 Kč
545,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Steak cca 300g!

159,00 Kč
530,00 Kč / kg
Množství
(cca 300 g)

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 50%/50%

69,00 Kč
138,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Baleno po 0,5-0,7kg

Oblíbená zdravá delikatesa pro pejsky !!

89,00 Kč
89,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.

369,00 Kč
369,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové

897,00 Kč
897,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost

251,00 Kč
418,00 Kč / kg
Množství
(cca 600 g)

Kýta je kvalitní libové hovězí maso. Velmi dobře se krájí a porcuje, ale je maličko tužší než vrchní šál. Je vhodná na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

389,00 Kč
389,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Plec loupaná (TOP BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté, křehké a "provoněné" maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

744,00 Kč
496,00 Kč / kg
Množství
(cca 1500 g)

Objednávky po 0,5 kg. To nejlepší na polévky. Krácena po cca 10-12cm.

199,00 Kč
398,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.

249,00 Kč
498,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží nejčastěji cca 0,4 - 0,45 kg.

279,00 Kč
698,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !

359,00 Kč
898,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.

77,00 Kč
385,00 Kč / kg
Množství
(cca 200 g)

Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 0,8 kg.

589,00 Kč
589,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 3 ks)  

219,00 Kč
438,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Jinak také Skirt steak (o váze cca 400 g) je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký steak. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády

197,00 Kč
493,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

Ořech (Thick flank) je libové a velmi křehké maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Baleno po 1kg. Je vhodný na pečení, dušení a grilování

530,00 Kč
530,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu od kosti si opravdu pochutnáte... Nejčastěji váží cca 800-850 g. 

479,00 Kč
479,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.

489,00 Kč
489,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha cca 1,5 kg.

643,00 Kč
429,00 Kč / kg
Množství
(cca 1500 g)

Steak Tomahawk je řez hovězího vysokého roštěnce (rib eye) s kostí (žebrem), který má 4-5 centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.

958,00 Kč
798,00 Kč / kg
Množství
(cca 1200 g)

BALENO PO 1 KG! Dršťky jsou vhodné hlavně na velmi oblíbenou dršťkovou polévku. 2x prané!

139,00 Kč
139,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

baleno po 0,5kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.

45,00 Kč
90,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.

500,00 Kč
Množství

Hovězí srdce je svalový orgán s příjemnou chutí.

149,00 Kč
149,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Jazyk je vhodný na vaření, dušení a uzení. 1 jazyk = cca 1,4-1,7 kg.

194,00 Kč
139,00 Kč / kg
Množství
(cca 1400 g)

Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení vcelku, dušení a grilování

1 060,00 Kč
530,00 Kč / kg
Množství
(cca 2000 g)

Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas

449,00 Kč
599,00 Kč / kg
Množství
(cca 750 g)

Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)

695,00 Kč
556,00 Kč / kg
Množství
(cca 1250 g)

baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.

89,00 Kč
89,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.

250,00 Kč
Množství

Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct. Váží nejčastěji 3,5 kg.

1 439,00 Kč
360,00 Kč / kg
Množství
(cca 4000 g)

- Balení: 180 g

277,00 Kč
1 539,00 Kč / kg
Množství
(cca 180 g)

- Balení: 500 g

486,00 Kč
972,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

LIBOVOST 85 %! Doporučujeme na lasagne, boloňské špagety!

Vyprodáno

vakuově baleno po 200 g. Mělněné maso na tatarák jen z nejlibovějšího precizně očištěného zadního hovězího masa !

Vyprodáno

LIBOVOST 65 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a  burgery !

Vyprodáno
119,00 Kč

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 50%/50%, pro velkého psa Vám tento balíček vystačí na cca 3 dny .

Vyprodáno

Rump steak - 200 g. Výška 2-3 cm.  

Vyprodáno

Steak vysoký 2,5-3 cm, cca 300 g

Vyprodáno
319,00 Kč

Krk je přední hovězí maso.
Krk je vhodný na vaření, pečení, dušení i mletí.

Vyprodáno
219,00 Kč

Žebro je maso s kostí. Je vhodné na vývary a polévky.

Vyprodáno

Rib eye steak - po cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!

Vyprodáno
259,00 Kč

Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.

Vyprodáno
59,00 Kč

Harfy jsou masité kosti.
Harfy jsou vhodné na vývary.

Vyprodáno
339,00 Kč

Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.

Vyprodáno
329,00 Kč

Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.

Vyprodáno
359,00 Kč

Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.

Vyprodáno
45,00 Kč

Kloub je kost s dutinou obsahující morek.
Vhodný na vývary.

Vyprodáno

Striploin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky

Vyprodáno
429,00 Kč

Kýta - vrchní šál je vysoké křehké libové hovězí maso. Více vyzrálé na Rump steak, dále na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

Vyprodáno
259,00 Kč

Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Hrudí je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pečení, dušení a na ragů.

Vyprodáno
69,00 Kč

Masová kost je kost s malým obsahem zbytkového masa po vykoštění.
Je vhodná na vývary.

Vyprodáno
79,00 Kč

Morková kost je kost s dutinou obsahující morek.
Morková kost je vhodná na vývary.

Vyprodáno

Chuck Tender steak po cca 250 g

Vyprodáno
1 240,00 Kč

Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.

Vyprodáno

Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 6-7 velkých ks z 1 kg)  

Vyprodáno
129,00 Kč

Baleno po cca 0,5 kg - 0,7 kg! Játra jsou vhodná na minutky, dušení a k přípravě játrových zavářek do polévky.

Vyprodáno
124,00 Kč

Plec loupaná iron steak (Top BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 250 g

Vyprodáno
219,00 Kč

Pupek je přední hovězí maso.
Pupek je vhodný na vaření gulášů a do polévek

Vyprodáno

Falešná svíčková - váleček je libové hovězí maso ze zadní kýty.
Váleček je vhodný k dušení, pečení, na tatarák a carpaccio.

Vyprodáno

Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.

Vyprodáno
159,00 Kč

Steak cca 300g!

Vyprodáno

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 50%/50%

Vyprodáno

Baleno po 0,5-0,7kg

Oblíbená zdravá delikatesa pro pejsky !!

Vyprodáno
369,00 Kč

Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.

Vyprodáno

Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové

Vyprodáno
251,00 Kč

Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost

Vyprodáno
389,00 Kč

Kýta je kvalitní libové hovězí maso. Velmi dobře se krájí a porcuje, ale je maličko tužší než vrchní šál. Je vhodná na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

Vyprodáno

Plec loupaná (TOP BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté, křehké a "provoněné" maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

Vyprodáno
199,00 Kč

Objednávky po 0,5 kg. To nejlepší na polévky. Krácena po cca 10-12cm.

Vyprodáno
249,00 Kč

baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.

Vyprodáno
279,00 Kč

Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží nejčastěji cca 0,4 - 0,45 kg.

Vyprodáno
359,00 Kč

Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !

Vyprodáno

baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.

Vyprodáno
589,00 Kč

Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 0,8 kg.

Vyprodáno

Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 3 ks)  

Vyprodáno
197,00 Kč

Jinak také Skirt steak (o váze cca 400 g) je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký steak. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády

Vyprodáno
530,00 Kč

Ořech (Thick flank) je libové a velmi křehké maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Baleno po 1kg. Je vhodný na pečení, dušení a grilování

Vyprodáno

Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu od kosti si opravdu pochutnáte... Nejčastěji váží cca 800-850 g. 

Vyprodáno
489,00 Kč

Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.

Vyprodáno
643,00 Kč

Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha cca 1,5 kg.

Vyprodáno
958,00 Kč

Steak Tomahawk je řez hovězího vysokého roštěnce (rib eye) s kostí (žebrem), který má 4-5 centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.

Vyprodáno
139,00 Kč

BALENO PO 1 KG! Dršťky jsou vhodné hlavně na velmi oblíbenou dršťkovou polévku. 2x prané!

Vyprodáno

baleno po 0,5kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.

Vyprodáno

Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.

149,00 Kč

Hovězí srdce je svalový orgán s příjemnou chutí.

Vyprodáno
194,00 Kč

Jazyk je vhodný na vaření, dušení a uzení. 1 jazyk = cca 1,4-1,7 kg.

Vyprodáno
1 060,00 Kč

Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení vcelku, dušení a grilování

Vyprodáno

Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas

Vyprodáno

Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)

Vyprodáno
89,00 Kč

baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.

Vyprodáno

Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.

Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct. Váží nejčastěji 3,5 kg.

Vyprodáno

- Balení: 180 g

Vyprodáno

- Balení: 500 g

Vyprodáno