.
Nejprodávanější
LIBOVOST 85 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a libovější burgery!
194,00 Kč / kg
po 200 g. Cena za 0,2 kg! Mělněné maso na tatarák jen z nejlibovějšího zadního hovězího masa !
495,00 Kč / kg
LIBOVOST 65 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a šťavnaťejší burgery!
184,00 Kč / kg
BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 60%/40%, pro velkého psa Vám tento balíček vystačí na 1-2 dny.
99,00 Kč / kg
Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.
299,00 Kč / kg
Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.
219,00 Kč / kg
Steak cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!
597,00 Kč / kg
Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.
279,00 Kč / kg
Sirloin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky
499,00 Kč / kg
Kýta - vrchní šál je vysoké křehké libové hovězí maso. Více vyzrálé na Rump steak, dále na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.
359,00 Kč / kg
Krk je přední hovězí maso.
Krk je vhodný na vaření, pečení, dušení i mletí.
269,00 Kč / kg
Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.
396,00 Kč / kg
Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 200-230 g
351,00 Kč / kg
Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.
269,00 Kč / kg
Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Hrudí je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pečení, dušení a na ragů.
199,00 Kč / kg
Masová kost je kost s malým obsahem zbytkového masa po vykoštění.
Je vhodná na vývary.
46,00 Kč / kg
Morková kost je kost s dutinou obsahující morek.
Morková kost je vhodná na vývary.
49,00 Kč / kg
Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.
990,00 Kč / kg
Falešná svíčková - váleček je libové hovězí maso ze zadní kýty.
Váleček je vhodný k dušení, pečení, na tatarák a carpaccio.
429,00 Kč / kg
Baleno po 0,5-0,7kg
Oblíbená zdravá delikatesa pro pejsky !!
80,00 Kč / kg
Baleno po cca 0,5 kg - 0,7 kg! Játra jsou vhodná na minutky, dušení a k přípravě játrových zavářek do polévky.
90,00 Kč / kg
Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.
289,00 Kč / kg
Pupek je přední hovězí maso.
Pupek je vhodný na vaření gulášů a do polévek
199,00 Kč / kg
Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové
596,00 Kč / kg
Steak Tomahawk je řez hovězího nízkého roštence s kostí (žebrem), který má čtyři nebo více centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.
549,00 Kč / kg
baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.
290,00 Kč / kg
Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení, dušení a více vyzrálý i na grilování
399,00 Kč / kg
Objednávky po 0,5 kg. To nejlepší na polévky. Krácena po cca 10-12cm.
198,00 Kč / kg
Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží cca 0,4 - 0,5kg.
498,00 Kč / kg
Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 1 kg.
450,00 Kč / kg
Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !
498,00 Kč / kg
Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost
375,00 Kč / kg
Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem
350,00 Kč / kg
Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu si opravdu pochutnáte...
427,00 Kč / kg
baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.
275,00 Kč / kg
Jinak také Skirt steak je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády
418,00 Kč / kg
Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky
450,00 Kč / kg
baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.
79,00 Kč / kg
BALENO PO 1 KG! Dršťky jsou vhodné hlavně na velmi oblíbenou dršťkovou polévku. 2x prané!
109,00 Kč / kg
Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha 1,2-1,5 kg.
399,00 Kč / kg
Kýta je kvalitní libové hovězí maso. Velmi dobře se krájí a porcuje, ale je maličko tužší než vrchní šál. Je vhodná na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.
329,00 Kč / kg
Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas
599,00 Kč / kg
Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)
490,00 Kč / kg
Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.
Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct
285,00 Kč / kg
LIBOVOST 85 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a libovější burgery!
po 200 g. Cena za 0,2 kg! Mělněné maso na tatarák jen z nejlibovějšího zadního hovězího masa !
LIBOVOST 65 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a šťavnaťejší burgery!
BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 60%/40%, pro velkého psa Vám tento balíček vystačí na 1-2 dny.
Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.
Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.
Žebro je maso s kostí. Je vhodné na vývary a polévky.
Steak cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!
Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.
Sirloin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky
Kýta - vrchní šál je vysoké křehké libové hovězí maso. Více vyzrálé na Rump steak, dále na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.
Krk je přední hovězí maso.
Krk je vhodný na vaření, pečení, dušení i mletí.
Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.
Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 200-230 g
Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.
Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Hrudí je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pečení, dušení a na ragů.
Masová kost je kost s malým obsahem zbytkového masa po vykoštění.
Je vhodná na vývary.
Morková kost je kost s dutinou obsahující morek.
Morková kost je vhodná na vývary.
Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.
Falešná svíčková - váleček je libové hovězí maso ze zadní kýty.
Váleček je vhodný k dušení, pečení, na tatarák a carpaccio.
Baleno po cca 0,5 kg - 0,7 kg! Játra jsou vhodná na minutky, dušení a k přípravě játrových zavářek do polévky.
Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.
Pupek je přední hovězí maso.
Pupek je vhodný na vaření gulášů a do polévek
Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové
Steak Tomahawk je řez hovězího nízkého roštence s kostí (žebrem), který má čtyři nebo více centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.
baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.
Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení, dušení a více vyzrálý i na grilování
Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží cca 0,4 - 0,5kg.
Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 1 kg.
Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !
Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost
Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem
Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu si opravdu pochutnáte...
baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.
Jinak také Skirt steak je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády
Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky
baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.
BALENO PO 1 KG! Dršťky jsou vhodné hlavně na velmi oblíbenou dršťkovou polévku. 2x prané!
Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha 1,2-1,5 kg.
Kýta je kvalitní libové hovězí maso. Velmi dobře se krájí a porcuje, ale je maličko tužší než vrchní šál. Je vhodná na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.
Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas
Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)
Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.
Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct