.
.
Hovězí lůj po 500g
Vyprodánobaleno po 0,5kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.
Pamatujete ještě na tu vůni, když se škvaří pravé hovězí škvarky?
Víte, že hranolky jsou nejchutnější smažené ve škvarkovém oleji z hovězího loje?
Vyrobte si 100% přírodní a 100% živočišný olej...
Syrový lůj se taví při mnohem nižších teplotách, než kterých se dosahuje při škvaření sádla. Proto se lůj označuje jako tavený.
Minimální trvanlivost a podmínky skladování:
Minimální trvanlivost je 20 dní.
Skladujte v chladničce při teplotě do 6 st C
Parametry
- Max. množství
- 2
Specifické reference
podobné produkty
Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.
495,00 Kč / kg
Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu od kosti si opravdu pochutnáte... Nejčastěji váží cca 800-850 g.
479,00 Kč / kg
Steak vysoký 2,5-3 cm, cca 300 g
597,00 Kč / kg
Striploin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky
597,00 Kč / kg
Jinak také Skirt steak (o váze cca 400 g) je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký steak. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády
473,00 Kč / kg
Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení vcelku, dušení a grilování
497,00 Kč / kg
Plec loupaná iron steak (Top BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 250 g
476,00 Kč / kg
Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.
1 190,00 Kč / kg
Steak Tomahawk je řez hovězího vysokého roštěnce (rib eye) s kostí (žebrem), který má 4-5 centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.
749,00 Kč / kg
Kýta je kvalitní libové hovězí maso. Velmi dobře se krájí a porcuje, ale je maličko tužší než vrchní šál. Je vhodná na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.
359,00 Kč / kg
Kýta - vrchní šál je vysoké křehké libové hovězí maso. Více vyzrálé na Rump steak, dále na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.
389,00 Kč / kg
Falešná svíčková - váleček je libové hovězí maso ze zadní kýty.
Váleček je vhodný k dušení, pečení, na tatarák a carpaccio.
469,00 Kč / kg
Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Hrudí je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pečení, dušení a na ragů.
229,00 Kč / kg