.

.

Krk

Krk je přední hovězí maso.
Krk je vhodný na vaření, pečení, dušení i mletí.

269,00 Kč
S DPH
Cena za kg: 269,00 Kč
Naporcovat
  • Jak si přejete naporcovat? Max. 250 znaků
Množství
Přidat do košíku
(cca 1000 g)

 

Krk je složený z menších svalů, mezi kterými se nachází vazivo a tukové tkáně.

Krk se hodí na vaření, pečení, dušení a mletí. Krk je skvělá volba pro ty, kteří nemusí guláš z kližky. Krk je vhodný i do domácích klobásek.

Nejšpičkovější maso na přípravu mletého do BURGERU....

 

Ideální  na maso do omáček, dá se nakrájet na pěkné plátky, které se díky tukovému krytí vařením nevysuší.

Vakuově baleno v den bourání !!

 

Minimální trvanlivost a podmínky skladování:

 

Minimální trvanlivost našeho masa při vhodném skladování garantujeme 20 dnů od předání zákazníkovi. Do této doby je vhodné maso spotřebovat nebo případně zamrazit.

 

Čemu říkáme vhodné skladování? Maso je nejvhodnější skladovat na nejchladnějším místě Vaší chladničky (nejlépe nulové zóně) při teplotě 0-6 stupňů Celsia.

krk001

Specifické reference

podobné produkty