.

.

Kýta vrchní šál

Kýta - vrchní šál je vysoké křehké libové hovězí maso. Více vyzrálé na Rump steak, dále na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

389,00 Kč
S DPH
Cena za kg: 389,00 Kč
Naporcovat
  • Jak si přejete naporcovat? Max. 250 znaků
Množství
Přidat do košíku
(cca 1000 g)

Kýta je hovězí maso s nejvyšším podílem svaloviny ze zadní čtvrti. Tato svalovina je libová s malým množstvím vaziva a tuku.

Kýta se hodí na pečení, dušení a pokud je vyzrálá alespoň 2-3 týdny, tak i na grilování. Lze z ní připravit plátky, rolády, závitky, ragů, pečené i grilované řízky.

 

Vhodnost na grilování podle nás = 60% (V případě vysoké vyzrálosti, je grilování možné)

 

Vakuově baleno v den bourání !!

 

Minimální trvanlivost a podmínky skladování:

 

Minimální trvanlivost našeho masa při vhodném skladování garantujeme 20 dnů od předání zákazníkovi. Do této doby je vhodné maso spotřebovat nebo případně zamrazit, kosti vakuujeme jen na přání - každopádně u nich trvanlivost jen 5 dní.

 

Čemu říkáme vhodné skladování? Maso je nejvhodnější skladovat na nejchladnějším místě Vaší chladničky (nejlépe nulové zóně) při teplotě 0-6 stupňů Celsia.

kvs009

Specifické reference

podobné produkty