.
Aktivní filtry
Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.
229,00 Kč / kg
Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.
411,00 Kč / kg
Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost
392,00 Kč / kg
baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.
295,00 Kč / kg
baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.
89,00 Kč / kg
baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.
318,00 Kč / kg
Objednávky po 0,5 kg. To nejlepší na polévky. Krácena po cca 10-12cm.
278,00 Kč / kg
Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.
Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.
Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost
baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.
baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.
Jazyk je vhodný na vaření, dušení a uzení. 1 jazyk = cca 1,4-1,7 kg.
baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.