.

.

Plec

Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.

349,00 Kč
S DPH
Cena za kg: 349,00 Kč
Naporcovat
  • Jak si přejete naporcovat? Max. 250 znaků
Množství
Přidat do košíku
(cca 1000 g)

Plec je velmi osvalená část přední čtvrtě s určitým obsahem tukového krytí uprostřed masa, které dodává při pečení do pokrmu vynikající chutnou šťávu.

Plec má charakter zadního hovězího masa.

Plec se hodí na pečení, vaření a dušení. Je vhodná na pečení v celku, marinovanou pečeni, guláš, perkelt, španělské ptáčky a výtečná je na ragů.

 

Vhodnost na grilování podle nás = 10% (toto maso není vhodné na grilování, je zvířetem příliš používaní a tudíž po přípravě tužší)

 

Vakuově baleno v den bourání !!

 

Minimální trvanlivost a podmínky skladování:

 

Minimální trvanlivost našeho masa při vhodném skladování garantujeme 20 dnů od předání zákazníkovi. Do této doby je vhodné maso spotřebovat nebo případně zamrazit.

 

Čemu říkáme vhodné skladování? Maso je nejvhodnější skladovat na nejchladnějším místě Vaší chladničky (nejlépe nulové zóně) při teplotě 0-6 stupňů Celsia.

p001

Specifické reference

podobné produkty