.
.
Plec
Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.
Plec je velmi osvalená část přední čtvrtě s určitým obsahem tukového krytí uprostřed masa, které dodává při pečení do pokrmu vynikající chutnou šťávu.
Plec má charakter zadního hovězího masa.
Plec se hodí na pečení, vaření a dušení. Je vhodná na pečení v celku, marinovanou pečeni, guláš, perkelt, španělské ptáčky a výtečná je na ragů.
Vhodnost na grilování podle nás = 10% (toto maso není vhodné na grilování, je zvířetem příliš používaní a tudíž po přípravě tužší)
Vakuově baleno v den bourání !!
Minimální trvanlivost a podmínky skladování:
Minimální trvanlivost našeho masa při vhodném skladování garantujeme 20 dnů od předání zákazníkovi. Do této doby je vhodné maso spotřebovat nebo případně zamrazit.
Čemu říkáme vhodné skladování? Maso je nejvhodnější skladovat na nejchladnějším místě Vaší chladničky (nejlépe nulové zóně) při teplotě 0-6 stupňů Celsia.
Parametry
- Max. množství
- 10
Specifické reference
podobné produkty
Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct. Váží nejčastěji 3,5 kg.
343,00 Kč / kg
Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.
349,00 Kč / kg
Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.
289,00 Kč / kg
Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.
299,00 Kč / kg
Krk je přední hovězí maso.
Krk je vhodný na vaření, pečení, dušení i mletí.
299,00 Kč / kg
Plec loupaná (TOP BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté, křehké a "provoněné" maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem
476,00 Kč / kg
Pupek je přední hovězí maso.
Pupek je vhodný na vaření gulášů a do polévek
199,00 Kč / kg