


Jazyk je vhodný na vaření, dušení a uzení. 1 jazyk = cca 1,4-1,7 kg.
Jazyk je 100% libové nízkokalorické maso.
Jazyk je intenzivně používaná svalovina temně červené barvy.
Jazyk je oblíbená delikatesa s typickou chutí.
Jazyk se připravuje vařením, dušením či uzením např. s bramborovou kaší, rajskou omáčkou nebo dušenou zeleninou.
Minimální trvanlivost a podmínky skladování:
Minimální trvanlivost je 180 dní.
Skladujte v mrazničce při teplotě minimálně - 15 ° C
Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.
baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.
baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.
Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.
Objednávky po 0,5 kg. To nejlepší na polévky. Krácena po cca 10-12cm.
Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost
baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.
baleno po 0,5kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.