.

Aktivní filtry

Rump steak BALENO po 200-250 g !

89,00 Kč
445,00 Kč / kg
Množství
(cca 200 g)

Sirloin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky

556,00 Kč
556,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.

445,00 Kč
445,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Steak cca 250 g

139,00 Kč
556,00 Kč / kg
Množství
(cca 250 g)

Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.

990,00 Kč
990,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 1 kg.

279,00 Kč
399,00 Kč / kg
Množství
(cca 700 g)

Chuck Tender steak po cca 250 g

98,00 Kč
390,00 Kč / kg
Množství
(cca 251 g)

Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 200-230 g

87,00 Kč
395,00 Kč / kg
Množství
(cca 220 g)

Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky, cca 750 g

250,00 Kč
333,00 Kč / kg
Množství
(cca 750 g)

Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)

488,00 Kč
390,00 Kč / kg
Množství
(cca 1250 g)

Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové

663,00 Kč
663,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení, dušení a více vyzrálý i na grilování

673,00 Kč
449,00 Kč / kg
Množství
(cca 1500 g)

Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha cca 1,5 kg.

490,00 Kč
327,00 Kč / kg
Množství
(cca 1500 g)

Steak cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!

199,00 Kč
663,00 Kč / kg
Množství
(cca 300 g)

Steak Tomahawk je řez hovězího nízkého roštence s kostí (žebrem), který má čtyři nebo více centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.

599,00 Kč
599,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu si opravdu pochutnáte...

427,00 Kč
427,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

593,00 Kč
395,00 Kč / kg
Množství
(cca 1500 g)

Jinak také Skirt steak je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády

209,00 Kč
418,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží cca 0,4 - 0,5kg.

239,00 Kč
598,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas

338,00 Kč
451,00 Kč / kg
Množství
(cca 750 g)

Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !

299,00 Kč
748,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

Rump steak BALENO po 200-250 g !

Sirloin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky

Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.

Steak cca 250 g

990,00 Kč

Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.

279,00 Kč

Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 1 kg.

Chuck Tender steak po cca 250 g

Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 200-230 g

250,00 Kč

Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky, cca 750 g

Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)

Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové

673,00 Kč

Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení, dušení a více vyzrálý i na grilování

490,00 Kč

Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha cca 1,5 kg.

Steak cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!

599,00 Kč

Steak Tomahawk je řez hovězího nízkého roštence s kostí (žebrem), který má čtyři nebo více centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.

Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu si opravdu pochutnáte...

Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

209,00 Kč

Jinak také Skirt steak je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády

239,00 Kč

Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží cca 0,4 - 0,5kg.

Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas

299,00 Kč

Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !

Poslední kus skladem