.

Aktivní filtry

Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !

199,00 Kč
498,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové

596,00 Kč
596,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Steak Tomahawk je řez hovězího nízkého roštence s kostí (žebrem), který má čtyři nebo více centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.

659,00 Kč
549,00 Kč / kg
Množství
(cca 1200 g)

Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.

990,00 Kč
990,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 200-230 g

88,00 Kč
351,00 Kč / kg
Množství
(cca 251 g)

Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení, dušení a více vyzrálý i na grilování

598,00 Kč
399,00 Kč / kg
Množství
(cca 1500 g)

Jinak také Skirt steak je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády

209,00 Kč
418,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Sirloin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky

499,00 Kč
499,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Steak cca 250 g

125,00 Kč
500,00 Kč / kg
Množství
(cca 250 g)

Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu si opravdu pochutnáte...

299,00 Kč
427,00 Kč / kg
Množství
(cca 700 g)

Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.

396,00 Kč
396,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Rump steak BALENO po 200-250 g !

79,00 Kč
395,00 Kč / kg
Množství
(cca 200 g)

Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží cca 0,4 - 0,5kg.

199,00 Kč
498,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas

449,00 Kč
599,00 Kč / kg
Množství
(cca 750 g)

Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha 1,2-1,5 kg.

499,00 Kč
399,00 Kč / kg
Množství
(cca 1250 g)

Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 1 kg.

450,00 Kč
450,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Chuck Tender steak po cca 250 g

123,00 Kč
490,00 Kč / kg
Množství
(cca 251 g)

Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)

613,00 Kč
490,00 Kč / kg
Množství
(cca 1250 g)

Steak 250 - 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!

149,00 Kč
596,00 Kč / kg
Množství
(cca 250 g)

Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

490,00 Kč
350,00 Kč / kg
Množství
(cca 1400 g)

Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky

399,00 Kč
450,00 Kč / kg
Množství
(cca 887 g)

199,00 Kč

Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !

Vyprodáno

Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové

659,00 Kč

Steak Tomahawk je řez hovězího nízkého roštence s kostí (žebrem), který má čtyři nebo více centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.

990,00 Kč

Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.

Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 200-230 g

598,00 Kč

Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení, dušení a více vyzrálý i na grilování

Poslední kus skladem
209,00 Kč

Jinak také Skirt steak je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády

Sirloin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky

Steak cca 250 g

Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu si opravdu pochutnáte...

Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.

Rump steak BALENO po 200-250 g !

199,00 Kč

Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží cca 0,4 - 0,5kg.

Vyprodáno

Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas

Vyprodáno
499,00 Kč

Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha 1,2-1,5 kg.

450,00 Kč

Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 1 kg.

Chuck Tender steak po cca 250 g

Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)

Steak 250 - 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!

Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

Poslední kus skladem
399,00 Kč

Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky