.

Aktivní filtry

Jinak také Skirt steak je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády

209,00 Kč
418,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení, dušení a více vyzrálý i na grilování

598,00 Kč
399,00 Kč / kg
Množství
(cca 1500 g)

Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky

399,00 Kč
450,00 Kč / kg
Množství
(cca 887 g)

Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 200-230 g

88,00 Kč
351,00 Kč / kg
Množství
(cca 251 g)

Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

490,00 Kč
350,00 Kč / kg
Množství
(cca 1400 g)

Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.

990,00 Kč
990,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Steak cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!

179,00 Kč
597,00 Kč / kg
Množství
(cca 300 g)

Steak Tomahawk je řez hovězího nízkého roštence s kostí (žebrem), který má čtyři nebo více centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.

659,00 Kč
549,00 Kč / kg
Množství
(cca 1200 g)

Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)

613,00 Kč
490,00 Kč / kg
Množství
(cca 1250 g)

Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové

596,00 Kč
596,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Chuck Tender steak po cca 250 g

123,00 Kč
490,00 Kč / kg
Množství
(cca 251 g)

Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !

199,00 Kč
498,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 1 kg.

450,00 Kč
450,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha 1,2-1,5 kg.

499,00 Kč
399,00 Kč / kg
Množství
(cca 1250 g)

Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas

449,00 Kč
599,00 Kč / kg
Množství
(cca 750 g)

Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží cca 0,4 - 0,5kg.

199,00 Kč
498,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

Rump steak BALENO po 200-250 g !

79,00 Kč
395,00 Kč / kg
Množství
(cca 200 g)

Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.

396,00 Kč
396,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu si opravdu pochutnáte...

299,00 Kč
427,00 Kč / kg
Množství
(cca 700 g)

Steak cca 250 g

125,00 Kč
500,00 Kč / kg
Množství
(cca 250 g)

Sirloin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky

499,00 Kč
499,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

209,00 Kč

Jinak také Skirt steak je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády

Vyprodáno
598,00 Kč

Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení, dušení a více vyzrálý i na grilování

Vyprodáno
399,00 Kč

Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky

Vyprodáno

Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 200-230 g

Vyprodáno

Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

Vyprodáno
990,00 Kč

Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.

Vyprodáno

Steak cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!

Vyprodáno
659,00 Kč

Steak Tomahawk je řez hovězího nízkého roštence s kostí (žebrem), který má čtyři nebo více centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.

Vyprodáno

Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)

Vyprodáno

Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové

Vyprodáno

Chuck Tender steak po cca 250 g

Vyprodáno
199,00 Kč

Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !

Vyprodáno
450,00 Kč

Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 1 kg.

Vyprodáno
499,00 Kč

Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha 1,2-1,5 kg.

Vyprodáno

Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas

Vyprodáno
199,00 Kč

Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží cca 0,4 - 0,5kg.

Vyprodáno

Rump steak BALENO po 200-250 g !

Vyprodáno

Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.

Vyprodáno

Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu si opravdu pochutnáte...

Vyprodáno

Steak cca 250 g

Vyprodáno

Sirloin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky

Vyprodáno