.

Aktivní filtry

Striploin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky

557,00 Kč
557,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Rump steak - 200 g. Výška 2-3 cm.  

99,00 Kč
495,00 Kč / kg
Množství
(cca 200 g)

Chuck Tender steak po cca 250 g

113,00 Kč
450,00 Kč / kg
Množství
(cca 251 g)

Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.

1 090,00 Kč
1 090,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha cca 1,5 kg.

553,00 Kč
369,00 Kč / kg
Množství
(cca 1500 g)

Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.

495,00 Kč
495,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Steak vysoký 2,5-3 cm, cca 250-300 g

167,00 Kč
557,00 Kč / kg
Množství
(cca 300 g)

Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.

411,00 Kč
411,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu od kosti si opravdu pochutnáte... Nejčastěji váží cca 800-850 g. 

349,00 Kč
436,00 Kč / kg
Množství
(cca 800 g)

Plec loupaná iron steak (Top BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 250 g

109,00 Kč
436,00 Kč / kg
Množství
(cca 250 g)

Steak Tomahawk je řez hovězího vysokého roštěnce (rib eye) s kostí (žebrem), který má 4-5 centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.

839,00 Kč
699,00 Kč / kg
Množství
(cca 1200 g)

Steak cca 300g!

143,00 Kč
477,00 Kč / kg
Množství
(cca 300 g)

Jinak také Skirt steak (o váze cca 400 g) je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký steak. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády

189,00 Kč
473,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

Plec loupaná (TOP BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté, křehké a "provoněné" maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

654,00 Kč
436,00 Kč / kg
Množství
(cca 1500 g)

Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)

563,00 Kč
450,00 Kč / kg
Množství
(cca 1250 g)

Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 0,8 kg.

328,00 Kč
469,00 Kč / kg
Množství
(cca 700 g)

Ořech (Thick flank) je libové a velmi křehké maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Baleno po 1kg. Je vhodný na pečení, dušení a grilování

477,00 Kč
477,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení vcelku, dušení a grilování

954,00 Kč
477,00 Kč / kg
Množství
(cca 2000 g)

Rib eye steak - po cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!

209,00 Kč
697,00 Kč / kg
Množství
(cca 300 g)

Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové

697,00 Kč
697,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !

299,00 Kč
748,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas

367,00 Kč
489,00 Kč / kg
Množství
(cca 750 g)

Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží nejčastěji cca 0,4 - 0,45 kg.

259,00 Kč
648,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

Striploin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky

Rump steak - 200 g. Výška 2-3 cm.  

Chuck Tender steak po cca 250 g

1 090,00 Kč

Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.

553,00 Kč

Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha cca 1,5 kg.

Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.

Steak vysoký 2,5-3 cm, cca 250-300 g

411,00 Kč

Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.

Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu od kosti si opravdu pochutnáte... Nejčastěji váží cca 800-850 g. 

109,00 Kč

Plec loupaná iron steak (Top BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 250 g

839,00 Kč

Steak Tomahawk je řez hovězího vysokého roštěnce (rib eye) s kostí (žebrem), který má 4-5 centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.

143,00 Kč

Steak cca 300g!

189,00 Kč

Jinak také Skirt steak (o váze cca 400 g) je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký steak. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády

Plec loupaná (TOP BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté, křehké a "provoněné" maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

Poslední kus skladem

Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)

Poslední kus skladem
328,00 Kč

Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 0,8 kg.

Poslední kus skladem
477,00 Kč

Ořech (Thick flank) je libové a velmi křehké maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Baleno po 1kg. Je vhodný na pečení, dušení a grilování

Poslední kus skladem
954,00 Kč

Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení vcelku, dušení a grilování

Vyprodáno

Rib eye steak - po cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!

Vyprodáno

Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové

Vyprodáno
299,00 Kč

Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !

Vyprodáno

Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas

Vyprodáno
259,00 Kč

Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží nejčastěji cca 0,4 - 0,45 kg.

Vyprodáno