


Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.
1) Pokud hodnota použitého dárkového poukazu(ů) Biomasíčka převyšuje hodnotu objednávky, rozdíl finančních prostředků se nevrací.
2) Platnost dárkového poukazu Biomasíčka je 0,5 roku, po uplynutí doby platnosti nelze dárkový poukaz uplatnit, finanční prostředky se nevrací.
3) Dárkový poukaz Biomasíčka je platný, pokud byl podepsán výstavcem a je opatřen razítkem, pořadovým číslem a za lomítkem rokem vystavení.
4) Hodnotu konkrétního dárkového poukazu je možno čerpat pouze jednorázově.
5) Dárkové poukazy Biomasíčka lze sčítat.
6) Dárkový poukaz Biomasíčka je přenositelný, můžete ho přenechat někomu jinému.
Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha 1,2-1,5 kg.
Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas
Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží cca 0,4 - 0,5kg.
Rump steak BALENO po 200-250 g !
Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.
Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu si opravdu pochutnáte...
Steak cca 250 g
Sirloin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky
Jinak také Skirt steak je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády
Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení, dušení a více vyzrálý i na grilování
Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 200-230 g
Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.
Steak Tomahawk je řez hovězího nízkého roštence s kostí (žebrem), který má čtyři nebo více centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.