.
.
Žebro na pečení
Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.
Žebro se skládá z kombinace kosti žebra a předního masa, které jednotlivá žebra spojuje.
Žebro se primárně hodí na vývary a polévky.
Žebro je také vhodné na vaření a pečení. Vařené nebo pečené žebro je výtečné s křenem, hořčicí, solí a oblohou.
Vykostěné žebro lze také podusit a použít do ragů.
Žebro dodáváme rozseklé na přibližně 1kg kousky, dále se kousky dají zmenšit ještě nožem řezem masem mezi žebrama.
Maso je zabaleno do vakua v den bourání.
Minimální trvanlivost a podmínky skladování:
Maso s kostí (žebra a hrudí) a KOSTI je třeba IHNED spotřebovat nebo zamrazit.
Trvanlivost 180 dní.
Skladujte v mrazničce při teplotě minimálně - 15 ° C
Parametry
- Max. množství
- 5
Specifické reference
podobné produkty
Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Hrudí je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pečení, dušení a na ragů.
229,00 Kč / kg
Kloub je kost s dutinou obsahující morek.
Vhodný na vývary.
39,00 Kč / kg
Harfy jsou masité kosti.
Harfy jsou vhodné na vývary.
49,00 Kč / kg
Masová kost je kost s malým obsahem zbytkového masa po vykoštění.
Je vhodná na vývary.
59,00 Kč / kg
Morková kost je kost s dutinou obsahující morek.
Morková kost je vhodná na vývary.
69,00 Kč / kg
Žebro je maso s kostí. Je vhodné na vývary a polévky.
199,00 Kč / kg
Objednávky po 0,5 kg. To nejlepší na polévky. Krácena po cca 10-12cm.
298,00 Kč / kg