



baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.
Velmi podobné líčkům - nejvhodnější úpravou je velmi pomalé dušení či konfitování.
Nejčastěji se připravují na červeném víně nebo na tmavém pivu.
Dusí se na kořenové zelenině, s houbami, ve vlastní šťávě a na různých bylinkách či s divokým kořením.
Vhodnou přílohou k tomuto delikátnímu masu je bramborová kaše.
Vakuově baleno v den bourání
minimální trvanlivost a podmínky skladování:
Minimální trvanlivost je 20 dní.
Skladujte v chladničce při teplotě do 6 st C
Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.
baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.
Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.
Objednávky po 0,5 kg. To nejlepší na polévky. Krácena po cca 10-12cm.
Jazyk je vhodný na vaření, dušení a uzení. 1 jazyk = cca 1,4-1,7 kg.
Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost
baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.
baleno po 0,5kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.