.

Následující rozvoz masíčka z mladých jalovic plánánujeme ve dnech 25-27.3. :

Pro přípravu kvalitních pokrmů a zvýšení křehkosti masa,  necháváme vždy před bouráním jednotlivé čtvrtě minimálně 20 dní vyzrát ve visu (tkzv. suché zrání ve zrací komoře u nás v bourárně). Od srpna 2014 veškeré maso kromě kostí vakuujeme, takže  ve zrání Vámi vybraného kousku masa můžete doma ve Vaší chladničce ještě pokračovat.

Rozvoz čerstvě vybouraného 20 dnů vyzrálého hovězího masa plánujeme dle níže uvedeného harmonogramu:

 

Trutnovsko v pondělí 25. března:

PONDĚLÍ  (po obědě) - Čistá, Černý Důl, Janské Lázně, Svoboda n Ú., Hertvíkovice, Mladé Buky

PONDĚLÍ  (odpoledne) - Malé Svatoňovice, Batňovice, Úpice, Trutnov a okolí

PONDĚLÍ  (pozdější odpoledne) - Hostinné, Rudník, Arnultovice, Klášterská Lhota, Prosečné, Lánov

PONDĚLÍ  (k večeru) - Vrchlabí, Horní Branná, Strážné

 

Hradecko a Liberecko v úterý 26. března:

ÚTERÝ  (ráno) - Dolní Brusnice, Dvůr Králové

ÚTERÝ  (dopoledne) - Jaroměř, Smiřice 

ÚTERÝ  (cca v poledne) - Hradec Králové

ÚTERÝ  (cca v poledne) - Hořice, Jičín, Sobotka  

ÚTERÝ  (po poledni) - Turnov 

ÚTERÝ  (odpoledne) - Liberec a okolí

ÚTERÝ  (pozdější odpoledne) - Jablonec nad Nisou a okolí

ÚTERÝ  (k večeru) - Semily, Jilemnice

 

Středočeský kraj a PRAHA ve středu 27. března

STŘEDA  (ráno, dopoledne) - Nová Paka, Mladá Boleslav

STŘEDA  (odpoledne) - Praha

STŘEDA  (k večeru) -Mnichovice, Pečky, Poděbrady,

STŘEDA (večer) - Chlumec n. C.

Další obce budeme postupně přidávat dle objednávek.

 

Masíčko bude jako vždy z mladých, 2 až 3 letých jalovic.

 

Časy jsou pouze orientační a mohou se měnit, před doručením Vám ještě budeme volat..... Ráno v den rozvozu Vám přijde sms s přesnou cenou za Vaší objednávku (cena jedn. kousků masa se oproti e-shopu může lišit o cca + - 10% - záleží, jak se nám podaří trefit při krájení do objednaného množství) Kdyby se někomu den předání masa nehodil, dejte nám prosím zprávu a my se Vám pokusíme nějak přizpůsobit, případně je možné si maso převzít po rozvozech ještě přímo u nás v chladícím boxu v bourárně v Čisté v Krkonoších.