.

.

Lopatkový plátek na Steak

Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu si opravdu pochutnáte...

299,00 Kč
S DPH
Cena za kg: 427,00 Kč
Naporcovat
  • Jak si přejete naporcovat? Max. 250 znaků
Množství
Přidat do košíku
(cca 700 g)

Vhodnost na grilování podle nás  = 100 %

- tukové krytí (na pánvi se tuk rozpustí a zanechá vynikající chuť)

- křehkost - díky tomu, že zvíře tento sval prakticky k pohybu nevyužívá, tak je tento kousek masa opravdu velmi křehký.

 

 U nás v ČR bohužel dlouhá léta končilo ve výrobě uzenin nebo mrazáku samotného řezníka? :-)..... 

 

 

 A jak griovat? Stačí položit na pánev a cca 15 sekund nechat z každé strany zatáhnout, aby nevytékala šťáva, pak grilovat na maximálně rozpálené pánvi nebo kameni po dobu 3-4 minuty z každé strany, poté je vhodné nechat steak tkzv. dojít v troubě o teplotě cca 70 stupňů Celsia po dobu 10 minut.

 

Vakuově baleno v den převzetí drobů z jatek (1-2 dny po porážce, po zchlazení na 1,5 st C)

 

 Minimální trvanlivost a podmínky skladování:

 

Minimální trvanlivost našeho masa při vhodném skladování garantujeme 20 dnů od předání zákazníkovi. Do této doby je vhodné maso spotřebovat nebo případně zamrazit,

Čemu říkáme vhodné skladování? Maso je nejvhodnější skladovat na nejchladnějším místě Vaší chladničky (nejlépe nulové zóně) při teplotě 0-6 stupňů Celsia.

lpns001

Specifické reference

podobné produkty