.

.

Holubička steak

Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky

399,00 Kč
S DPH
Cena za kg: 450,00 Kč
Naporcovat
  • Jak si přejete naporcovat? Max. 250 znaků
Množství
Přidat do košíku
(cca 887 g)

Malý kousek zadní kýty, který je u mladých kusů masných plemen použitelný na steaky.  Italové toto maso používají na roastbeef. Jde o horní trojúhelníkovitá část spodního šálu (tabulová špička, tafelspitz, picanha, rump-cap).

Doporučujeme na steaky, závitky, minutky. Nedávno jsme ji vyzkoušeli nakrájet na nudličky a měli jsme z ní vynikající  Svíčkovou stroganov, maso bylo rychle orestované a na talíři pak křehoučké....

Vhodnost na grilování podle nás  = 85 %

Vakuově baleno v den bourání !!

Minimální trvanlivost a podmínky skladování:

Minimální trvanlivost našeho masa při vhodném skladování garantujeme 20 dnů od předání zákazníkovi. Do této doby je vhodné maso spotřebovat nebo případně zamrazit, kosti vakuujeme jen na přání - každopádně u nich je trvanlivost jen 5 dní.

Čemu říkáme vhodné skladování? Maso je nejvhodnější skladovat na nejchladnějším místě Vaší chladničky (nejlépe nulové zóně) při teplotě 0-6 stupňů Celsia.

hs01

Specifické reference

podobné produkty