.

.

Kližka přední

Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.

269,00 Kč
S DPH
Cena za kg: 269,00 Kč
Naporcovat
  • Jak si přejete naporcovat? Max. 250 znaků
Množství
Přidat do košíku
(cca 1000 g)

Kližka je rosolovitá a kližnatá část kýty a plece (Jde o svaly kolem dolní části končetin), někdy se může řezat i s kostí (morkovou) na tenké 2-3 cm plátky - tkzv. Ossobuco, takto se pak maso griluje.

Kližka obsahuje kolagen, ze kterého varem vzniká želatina.

Kližka je nejvhodnější maso na guláš, dále se hodí na dušení a vaření.

Toto maso není vhodné na grilování.

 

Maso je zabaleno do vakua v den bourání.

 

Minimální trvanlivost a podmínky skladování:

 

Minimální trvanlivost tohoto masa při vhodném skladování garantujeme 20 dnů od předání zákazníkovi. Do této doby je vhodné maso spotřebovat nebo případně zamrazit.

 

Čemu říkáme vhodné skladování? Maso je nejvhodnější skladovat na nejchladnějším místě Vaší chladničky (nejlépe nulové zóně) při teplotě 0-6 stupňů Celsia.

kp001

Specifické reference

podobné produkty