.

.

Falešná svíčková pérko STEAK

Vyprodáno

Chuck Tender steak po cca 250 g

124,00 Kč
S DPH
Cena za kg: 494,00 Kč
Naporcovat
  • Jak si přejete naporcovat? Max. 250 znaků

Falešná svíčková neboli pérko kulaté plece je jemná, kulatá svalovina s kratšími vlákny z přední plece, a proto je daleko křehčí než falešná svíčková ze zadní kýty (váleček)

Kulatá plec se svým tvarem podobá pravé svíčkové, z toho důvodu je nazývána falešnou svíčkovou nebo židovskou svíčkovou.

Falešná svíčková pérko  je křehký a měkký kousek hovězího masa vhodný nejen na grilování, vaření, dušení a steaky, ale i na špízy a tatarský biftek.

POZOR špičky tohoto kousku masa jsou trošku tužší a na grilování se tolik nehodí.....

 

Vhodnost na grilování podle nás  = 95%

Toto maso má krátká vlákna - je velmi libové a křehké. Doporučujeme nakrájet na plátky 2-3 cm, pak položit na pánev a cca 15 sekund nechat z každé strany zatáhnout, aby nevytékala šťáva, pak grilovat na středně až více rozpálené pánvi nebo kameni po dobu 3-4 minuty z každé strany, poté je vhodné nechat steak tkzv. dojít v troubě o teplotě cca 70 stupňů Celsia po dobu 10 minut.

Maso z našeho chovu Vám dodáváme vyzrálé 20 dnů, pro většinu druhů masa (na omáčky, guláše, polévky) to bohatě stačí, ale pro ještě lepší steaky doporučujeme nechat maso ve Vaší chladničce při teplotě nejlépe 1 st. Celsia tkzv. dozrát dalších klidně i 14 dnů (nebojte, vydrží) :-)

 

Vakuově baleno v den bourání !!

 

 Minimální trvanlivost a podmínky skladování:

 

Minimální trvanlivost našeho masa při vhodném skladování garantujeme 20 dnů od předání zákazníkovi. Do této doby je vhodné maso spotřebovat nebo případně zamrazit, kosti vakuujeme jen na přání - každopádně u nich trvanlivost jen 5 dní.

 

Čemu říkáme vhodné skladování? Maso je nejvhodnější skladovat na nejchladnějším místě Vaší chladničky (nejlépe nulové zóně) při teplotě 0-6 stupňů Celsia.

fsps001

Specifické reference

podobné produkty