.

Aktivní filtry

Pupek je přední hovězí maso.
Pupek je vhodný na vaření gulášů a do polévek

199,00 Kč
199,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

490,00 Kč
350,00 Kč / kg
Množství
(cca 1400 g)

Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.

299,00 Kč
299,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Porcujeme na jednotlive ptáčky z nižší kýty nebo plece.

359,00 Kč
359,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Krk je přední hovězí maso.
Krk je vhodný na vaření, pečení, dušení i mletí.

269,00 Kč
269,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.

279,00 Kč
279,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.

269,00 Kč
269,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.

289,00 Kč
289,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct

999,00 Kč
285,00 Kč / kg
Množství
(cca 3500 g)

199,00 Kč

Pupek je přední hovězí maso.
Pupek je vhodný na vaření gulášů a do polévek

Poslední kus skladem

Plec loupaná iron steak kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

Vyprodáno
299,00 Kč

Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.

359,00 Kč

Porcujeme na jednotlive ptáčky z nižší kýty nebo plece.

269,00 Kč

Krk je přední hovězí maso.
Krk je vhodný na vaření, pečení, dušení i mletí.

279,00 Kč

Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.

269,00 Kč

Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.

289,00 Kč

Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.

Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct

Vyprodáno