.

Aktivní filtry

Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.

369,00 Kč
369,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.

329,00 Kč
329,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.

339,00 Kč
339,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Krk je přední hovězí maso.
Krk je vhodný na vaření, pečení, dušení i mletí.

319,00 Kč
319,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.

359,00 Kč
359,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Plec loupaná (TOP BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté, křehké a "provoněné" maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

744,00 Kč
496,00 Kč / kg
Množství
(cca 1500 g)

Pupek je přední hovězí maso.
Pupek je vhodný na vaření gulášů a do polévek

219,00 Kč
219,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct. Váží nejčastěji 3,5 kg.

1 439,00 Kč
360,00 Kč / kg
Množství
(cca 4000 g)

369,00 Kč

Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.

Vyprodáno
329,00 Kč

Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.

Vyprodáno
339,00 Kč

Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.

Vyprodáno
319,00 Kč

Krk je přední hovězí maso.
Krk je vhodný na vaření, pečení, dušení i mletí.

Vyprodáno
359,00 Kč

Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.

Vyprodáno

Plec loupaná (TOP BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté, křehké a "provoněné" maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

Vyprodáno
219,00 Kč

Pupek je přední hovězí maso.
Pupek je vhodný na vaření gulášů a do polévek

Vyprodáno

Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct. Váží nejčastěji 3,5 kg.

Vyprodáno