.

Aktivní filtry

Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.

359,00 Kč
359,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.

339,00 Kč
339,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Pupek je přední hovězí maso.
Pupek je vhodný na vaření gulášů a do polévek

219,00 Kč
219,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.

329,00 Kč
329,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Krk je přední hovězí maso.
Krk je vhodný na vaření, pečení, dušení i mletí.

319,00 Kč
319,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.

369,00 Kč
369,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Plec loupaná (TOP BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté, křehké a "provoněné" maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

744,00 Kč
496,00 Kč / kg
Množství
(cca 1500 g)

Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct. Váží nejčastěji 3,5 kg.

1 439,00 Kč
360,00 Kč / kg
Množství
(cca 4000 g)

359,00 Kč

Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.

339,00 Kč

Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.

219,00 Kč

Pupek je přední hovězí maso.
Pupek je vhodný na vaření gulášů a do polévek

329,00 Kč

Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.

319,00 Kč

Krk je přední hovězí maso.
Krk je vhodný na vaření, pečení, dušení i mletí.

369,00 Kč

Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.

Plec loupaná (TOP BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté, křehké a "provoněné" maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct. Váží nejčastěji 3,5 kg.

Vyprodáno