.

Aktivní filtry

vakuově baleno po 200 g. Mělněné maso na tatarák jen z nejlibovějšího precizně očištěného zadního hovězího masa !

119,00 Kč
595,00 Kč / kg
Množství
(cca 200 g)

LIBOVOST 85 %! Doporučujeme na lasagne, boloňské špagety!

119,00 Kč
238,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.

250,00 Kč
Množství

Striploin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky

557,00 Kč
557,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.

329,00 Kč
329,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Rump steak - 200 g. Výška 2-3 cm.  

99,00 Kč
495,00 Kč / kg
Množství
(cca 200 g)

Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.

289,00 Kč
289,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.

500,00 Kč
Množství

Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.

269,00 Kč
269,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

LIBOVOST 65 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a  burgery !

109,00 Kč
218,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Kýta - vrchní šál je vysoké křehké libové hovězí maso. Více vyzrálé na Rump steak, dále na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

389,00 Kč
389,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Falešná svíčková - váleček je libové hovězí maso ze zadní kýty.
Váleček je vhodný k dušení, pečení, na tatarák a carpaccio.

469,00 Kč
469,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Krk je přední hovězí maso.
Krk je vhodný na vaření, pečení, dušení i mletí.

289,00 Kč
289,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.

229,00 Kč
229,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Chuck Tender steak po cca 250 g

113,00 Kč
450,00 Kč / kg
Množství
(cca 251 g)

Harfy jsou masité kosti.
Harfy jsou vhodné na vývary.

45,00 Kč
45,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.

495,00 Kč
495,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.

1 090,00 Kč
1 090,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha cca 1,5 kg.

553,00 Kč
369,00 Kč / kg
Množství
(cca 1500 g)

Žebro je maso s kostí. Je vhodné na vývary a polévky.

189,00 Kč
189,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 6-7 velkých ks z 1 kg)  

399,00 Kč
399,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Pupek je přední hovězí maso.
Pupek je vhodný na vaření gulášů a do polévek

179,00 Kč
179,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Kýta je kvalitní libové hovězí maso. Velmi dobře se krájí a porcuje, ale je maličko tužší než vrchní šál. Je vhodná na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

359,00 Kč
359,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.

319,00 Kč
319,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Steak vysoký 2,5-3 cm, cca 250-300 g

167,00 Kč
557,00 Kč / kg
Množství
(cca 300 g)

Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu od kosti si opravdu pochutnáte... Nejčastěji váží cca 800-850 g. 

349,00 Kč
436,00 Kč / kg
Množství
(cca 800 g)

Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.

411,00 Kč
411,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Kloub je kost s dutinou obsahující morek.
Vhodný na vývary.

35,00 Kč
35,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Steak cca 300g!

143,00 Kč
477,00 Kč / kg
Množství
(cca 300 g)

Plec loupaná iron steak (Top BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 250 g

109,00 Kč
436,00 Kč / kg
Množství
(cca 250 g)

Steak Tomahawk je řez hovězího vysokého roštěnce (rib eye) s kostí (žebrem), který má 4-5 centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.

839,00 Kč
699,00 Kč / kg
Množství
(cca 1200 g)

Masová kost je kost s malým obsahem zbytkového masa po vykoštění.
Je vhodná na vývary.

55,00 Kč
55,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 3 ks)  

199,00 Kč
398,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Hrudí je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pečení, dušení a na ragů.

219,00 Kč
219,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost

235,00 Kč
392,00 Kč / kg
Množství
(cca 600 g)

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 50%/50%

60,00 Kč
120,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Baleno po 0,5-0,7kg

Oblíbená zdravá delikatesa pro pejsky !!

79,00 Kč
79,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Jinak také Skirt steak (o váze cca 400 g) je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký steak. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády

189,00 Kč
473,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

BALENO PO 1 KG! Dršťky jsou vhodné hlavně na velmi oblíbenou dršťkovou polévku. 2x prané!

109,00 Kč
109,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

ponožky biomasicko.cz

Velikosti: M / L / XL

159,00 Kč
Množství

Plec loupaná (TOP BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté, křehké a "provoněné" maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

654,00 Kč
436,00 Kč / kg
Množství
(cca 1500 g)

Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)

563,00 Kč
450,00 Kč / kg
Množství
(cca 1250 g)

Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 0,8 kg.

328,00 Kč
469,00 Kč / kg
Množství
(cca 700 g)

Morková kost je kost s dutinou obsahující morek.
Morková kost je vhodná na vývary.

59,00 Kč
59,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

- Balení: 2000 g

1 269,00 Kč
635,00 Kč / kg
Množství
(cca 2000 g)

baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.

59,00 Kč
295,00 Kč / kg
Množství
(cca 200 g)

- Balení: 500 g

486,00 Kč
972,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Ořech (Thick flank) je libové a velmi křehké maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Baleno po 1kg. Je vhodný na pečení, dušení a grilování

477,00 Kč
477,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.

89,00 Kč
89,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct. Váží nejčastěji 3,5 kg.

1 099,00 Kč
314,00 Kč / kg
Množství
(cca 3500 g)

- Balení: 180 g

277,00 Kč
1 539,00 Kč / kg
Množství
(cca 180 g)

Baleno po cca 0,5 kg - 0,7 kg! Játra jsou vhodná na minutky, dušení a k přípravě játrových zavářek do polévky.

99,00 Kč
99,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Jazyk je vhodný na vaření, dušení a uzení. 1 jazyk = cca 1,4-1,7 kg.

149,00 Kč
106,00 Kč / kg
Množství
(cca 1400 g)

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 50%/50%, pro velkého psa Vám tento balíček vystačí na cca 3 dny .

109,00 Kč
109,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení vcelku, dušení a grilování

954,00 Kč
477,00 Kč / kg
Množství
(cca 2000 g)

Hovězí srdce je svalový orgán s příjemnou chutí.

109,00 Kč
109,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Rib eye steak - po cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!

209,00 Kč
697,00 Kč / kg
Množství
(cca 300 g)

baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.

159,00 Kč
318,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové

697,00 Kč
697,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Objednávky po 0,5 kg. To nejlepší na polévky. Krácena po cca 10-12cm.

139,00 Kč
278,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas

367,00 Kč
489,00 Kč / kg
Množství
(cca 750 g)

Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží nejčastěji cca 0,4 - 0,45 kg.

259,00 Kč
648,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !

299,00 Kč
748,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

vakuově baleno po 200 g. Mělněné maso na tatarák jen z nejlibovějšího precizně očištěného zadního hovězího masa !

LIBOVOST 85 %! Doporučujeme na lasagne, boloňské špagety!

Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.

Striploin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky

329,00 Kč

Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.

Rump steak - 200 g. Výška 2-3 cm.  

289,00 Kč

Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.

Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.

269,00 Kč

Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.

LIBOVOST 65 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a  burgery !

389,00 Kč

Kýta - vrchní šál je vysoké křehké libové hovězí maso. Více vyzrálé na Rump steak, dále na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

Falešná svíčková - váleček je libové hovězí maso ze zadní kýty.
Váleček je vhodný k dušení, pečení, na tatarák a carpaccio.

289,00 Kč

Krk je přední hovězí maso.
Krk je vhodný na vaření, pečení, dušení i mletí.

229,00 Kč

Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.

Chuck Tender steak po cca 250 g

45,00 Kč

Harfy jsou masité kosti.
Harfy jsou vhodné na vývary.

Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.

1 090,00 Kč

Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.

553,00 Kč

Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha cca 1,5 kg.

189,00 Kč

Žebro je maso s kostí. Je vhodné na vývary a polévky.

Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 6-7 velkých ks z 1 kg)  

179,00 Kč

Pupek je přední hovězí maso.
Pupek je vhodný na vaření gulášů a do polévek

359,00 Kč

Kýta je kvalitní libové hovězí maso. Velmi dobře se krájí a porcuje, ale je maličko tužší než vrchní šál. Je vhodná na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

319,00 Kč

Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.

Steak vysoký 2,5-3 cm, cca 250-300 g

Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu od kosti si opravdu pochutnáte... Nejčastěji váží cca 800-850 g. 

411,00 Kč

Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.

35,00 Kč

Kloub je kost s dutinou obsahující morek.
Vhodný na vývary.

143,00 Kč

Steak cca 300g!

109,00 Kč

Plec loupaná iron steak (Top BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 250 g

839,00 Kč

Steak Tomahawk je řez hovězího vysokého roštěnce (rib eye) s kostí (žebrem), který má 4-5 centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.

55,00 Kč

Masová kost je kost s malým obsahem zbytkového masa po vykoštění.
Je vhodná na vývary.

Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 3 ks)  

219,00 Kč

Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Hrudí je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pečení, dušení a na ragů.

235,00 Kč

Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 50%/50%

Baleno po 0,5-0,7kg

Oblíbená zdravá delikatesa pro pejsky !!

189,00 Kč

Jinak také Skirt steak (o váze cca 400 g) je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký steak. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády

109,00 Kč

BALENO PO 1 KG! Dršťky jsou vhodné hlavně na velmi oblíbenou dršťkovou polévku. 2x prané!

ponožky biomasicko.cz

Velikosti: M / L / XL

Plec loupaná (TOP BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté, křehké a "provoněné" maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

Poslední kus skladem

Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)

Poslední kus skladem
328,00 Kč

Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 0,8 kg.

Poslední kus skladem
59,00 Kč

Morková kost je kost s dutinou obsahující morek.
Morková kost je vhodná na vývary.

- Balení: 2000 g

baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.

- Balení: 500 g

Poslední kus skladem
477,00 Kč

Ořech (Thick flank) je libové a velmi křehké maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Baleno po 1kg. Je vhodný na pečení, dušení a grilování

Poslední kus skladem
89,00 Kč

baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.

Poslední kus skladem

Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct. Váží nejčastěji 3,5 kg.

Poslední kus skladem

- Balení: 180 g

Poslední kus skladem
99,00 Kč

Baleno po cca 0,5 kg - 0,7 kg! Játra jsou vhodná na minutky, dušení a k přípravě játrových zavářek do polévky.

Poslední kus skladem
149,00 Kč

Jazyk je vhodný na vaření, dušení a uzení. 1 jazyk = cca 1,4-1,7 kg.

Poslední kus skladem
109,00 Kč

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 50%/50%, pro velkého psa Vám tento balíček vystačí na cca 3 dny .

Vyprodáno
954,00 Kč

Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení vcelku, dušení a grilování

Vyprodáno
109,00 Kč

Hovězí srdce je svalový orgán s příjemnou chutí.

Vyprodáno

Rib eye steak - po cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!

Vyprodáno
159,00 Kč

baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.

Vyprodáno

Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové

Vyprodáno
139,00 Kč

Objednávky po 0,5 kg. To nejlepší na polévky. Krácena po cca 10-12cm.

Vyprodáno

Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas

Vyprodáno
259,00 Kč

Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží nejčastěji cca 0,4 - 0,45 kg.

Vyprodáno
299,00 Kč

Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !

Vyprodáno