.
Aktivní filtry
vakuově baleno po 200 g. Mělněné maso na tatarák jen z nejlibovějšího precizně očištěného zadního hovězího masa !
595,00 Kč / kg
LIBOVOST 85 %! Doporučujeme na lasagne, boloňské špagety!
278,00 Kč / kg
Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.
Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.
Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.
359,00 Kč / kg
Kýta - vrchní šál je vysoké křehké libové hovězí maso. Více vyzrálé na Rump steak, dále na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.
429,00 Kč / kg
LIBOVOST 65 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a burgery !
258,00 Kč / kg
Krk je přední hovězí maso.
Krk je vhodný na vaření, pečení, dušení i mletí.
319,00 Kč / kg
Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 3 ks)
438,00 Kč / kg
Falešná svíčková - váleček je libové hovězí maso ze zadní kýty.
Váleček je vhodný k dušení, pečení, na tatarák a carpaccio.
489,00 Kč / kg
Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.
329,00 Kč / kg
Kýta je kvalitní libové hovězí maso. Velmi dobře se krájí a porcuje, ale je maličko tužší než vrchní šál. Je vhodná na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.
389,00 Kč / kg
Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.
339,00 Kč / kg
Plec loupaná iron steak (Top BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 250 g
496,00 Kč / kg
Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 6-7 velkých ks z 1 kg)
439,00 Kč / kg
Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.
1 240,00 Kč / kg
Plec loupaná (TOP BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté, křehké a "provoněné" maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem
496,00 Kč / kg
Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.
545,00 Kč / kg
Striploin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky
663,00 Kč / kg
Ořech (Thick flank) je libové a velmi křehké maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Baleno po 1kg. Je vhodný na pečení, dušení a grilování
530,00 Kč / kg
Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.
259,00 Kč / kg
Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)
556,00 Kč / kg
Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost
418,00 Kč / kg
Baleno po 0,5-0,7kg
Oblíbená zdravá delikatesa pro pejsky !!
89,00 Kč / kg
baleno po 0,5kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.
90,00 Kč / kg
Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.
489,00 Kč / kg
Steak Tomahawk je řez hovězího vysokého roštěnce (rib eye) s kostí (žebrem), který má 4-5 centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.
798,00 Kč / kg
Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové
897,00 Kč / kg
Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Hrudí je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pečení, dušení a na ragů.
259,00 Kč / kg
Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží nejčastěji cca 0,4 - 0,45 kg.
698,00 Kč / kg
Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas
599,00 Kč / kg
Masová kost je kost s malým obsahem zbytkového masa po vykoštění.
Je vhodná na vývary.
69,00 Kč / kg
Pupek je přední hovězí maso.
Pupek je vhodný na vaření gulášů a do polévek
219,00 Kč / kg
Rib eye steak - po cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!
897,00 Kč / kg
Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 0,8 kg.
589,00 Kč / kg
Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct. Váží nejčastěji 3,5 kg.
360,00 Kč / kg
Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení vcelku, dušení a grilování
530,00 Kč / kg
baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.
385,00 Kč / kg
baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.
498,00 Kč / kg
baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.
89,00 Kč / kg
Objednávky po 0,5 kg. To nejlepší na polévky. Krácena po cca 10-12cm.
398,00 Kč / kg
Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha cca 1,5 kg.
429,00 Kč / kg
Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !
898,00 Kč / kg
Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.
369,00 Kč / kg
Morková kost je kost s dutinou obsahující morek.
Morková kost je vhodná na vývary.
79,00 Kč / kg
Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu od kosti si opravdu pochutnáte... Nejčastěji váží cca 800-850 g.
479,00 Kč / kg
Jinak také Skirt steak (o váze cca 400 g) je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký steak. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády
493,00 Kč / kg
BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 50%/50%, pro velkého psa Vám tento balíček vystačí na cca 3 dny .
119,00 Kč / kg
BALENO PO 1 KG! Dršťky jsou vhodné hlavně na velmi oblíbenou dršťkovou polévku. 2x prané!
139,00 Kč / kg
vakuově baleno po 200 g. Mělněné maso na tatarák jen z nejlibovějšího precizně očištěného zadního hovězího masa !
LIBOVOST 85 %! Doporučujeme na lasagne, boloňské špagety!
Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.
Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.
Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.
Kýta - vrchní šál je vysoké křehké libové hovězí maso. Více vyzrálé na Rump steak, dále na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.
LIBOVOST 65 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a burgery !
Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 3 ks)
Falešná svíčková - váleček je libové hovězí maso ze zadní kýty.
Váleček je vhodný k dušení, pečení, na tatarák a carpaccio.
Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.
Kýta je kvalitní libové hovězí maso. Velmi dobře se krájí a porcuje, ale je maličko tužší než vrchní šál. Je vhodná na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.
Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.
Plec loupaná iron steak (Top BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 250 g
Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 6-7 velkých ks z 1 kg)
Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.
Plec loupaná (TOP BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté, křehké a "provoněné" maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem
Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.
Striploin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky
Ořech (Thick flank) je libové a velmi křehké maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Baleno po 1kg. Je vhodný na pečení, dušení a grilování
Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.
Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)
Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost
baleno po 0,5kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.
Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.
Steak Tomahawk je řez hovězího vysokého roštěnce (rib eye) s kostí (žebrem), který má 4-5 centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.
Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové
Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Hrudí je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pečení, dušení a na ragů.
Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží nejčastěji cca 0,4 - 0,45 kg.
Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas
Masová kost je kost s malým obsahem zbytkového masa po vykoštění.
Je vhodná na vývary.
Pupek je přední hovězí maso.
Pupek je vhodný na vaření gulášů a do polévek
Rib eye steak - po cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!
Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 0,8 kg.
Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct. Váží nejčastěji 3,5 kg.
Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení vcelku, dušení a grilování
baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.
baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.
baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.
Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha cca 1,5 kg.
Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !
Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.
Morková kost je kost s dutinou obsahující morek.
Morková kost je vhodná na vývary.
Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu od kosti si opravdu pochutnáte... Nejčastěji váží cca 800-850 g.
Jinak také Skirt steak (o váze cca 400 g) je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký steak. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády
BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 50%/50%, pro velkého psa Vám tento balíček vystačí na cca 3 dny .
BALENO PO 1 KG! Dršťky jsou vhodné hlavně na velmi oblíbenou dršťkovou polévku. 2x prané!