.

Aktivní filtry

219,00 Kč
Množství

vakuově baleno po 200 g. Mělněné maso na tatarák jen z nejlibovějšího precizně očištěného zadního hovězího masa !

119,00 Kč
595,00 Kč / kg
Množství
(cca 200 g)

LIBOVOST 85 %! Doporučujeme na lasagne, boloňské špagety!

139,00 Kč
278,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.

250,00 Kč
Množství

Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.

500,00 Kč
Množství

Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.

359,00 Kč
359,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Kýta - vrchní šál je vysoké křehké libové hovězí maso. Více vyzrálé na Rump steak, dále na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

429,00 Kč
429,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

LIBOVOST 65 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a  burgery !

129,00 Kč
258,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Krk je přední hovězí maso.
Krk je vhodný na vaření, pečení, dušení i mletí.

319,00 Kč
319,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 3 ks)  

219,00 Kč
438,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Rump steak - 200 g. Výška 2-3 cm.  

109,00 Kč
545,00 Kč / kg
Množství
(cca 200 g)

Falešná svíčková - váleček je libové hovězí maso ze zadní kýty.
Váleček je vhodný k dušení, pečení, na tatarák a carpaccio.

489,00 Kč
489,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.

329,00 Kč
329,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Kýta je kvalitní libové hovězí maso. Velmi dobře se krájí a porcuje, ale je maličko tužší než vrchní šál. Je vhodná na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

389,00 Kč
389,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.

339,00 Kč
339,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Plec loupaná iron steak (Top BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 250 g

124,00 Kč
496,00 Kč / kg
Množství
(cca 250 g)

Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 6-7 velkých ks z 1 kg)  

439,00 Kč
439,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Chuck Tender steak po cca 250 g

139,00 Kč
554,00 Kč / kg
Množství
(cca 251 g)

Kloub je kost s dutinou obsahující morek.
Vhodný na vývary.

45,00 Kč
45,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.

1 240,00 Kč
1 240,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Žebro je maso s kostí. Je vhodné na vývary a polévky.

219,00 Kč
219,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Plec loupaná (TOP BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté, křehké a "provoněné" maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

744,00 Kč
496,00 Kč / kg
Množství
(cca 1500 g)

Steak vysoký 2,5-3 cm, cca 300 g

199,00 Kč
663,00 Kč / kg
Množství
(cca 300 g)

Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.

545,00 Kč
545,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Striploin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky

663,00 Kč
663,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Ořech (Thick flank) je libové a velmi křehké maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Baleno po 1kg. Je vhodný na pečení, dušení a grilování

530,00 Kč
530,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.

259,00 Kč
259,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Harfy jsou masité kosti.
Harfy jsou vhodné na vývary.

59,00 Kč
59,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)

695,00 Kč
556,00 Kč / kg
Množství
(cca 1250 g)

Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost

251,00 Kč
418,00 Kč / kg
Množství
(cca 600 g)

Baleno po 0,5-0,7kg

Oblíbená zdravá delikatesa pro pejsky !!

89,00 Kč
89,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

baleno po 0,5kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.

45,00 Kč
90,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.

489,00 Kč
489,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Steak Tomahawk je řez hovězího vysokého roštěnce (rib eye) s kostí (žebrem), který má 4-5 centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.

958,00 Kč
798,00 Kč / kg
Množství
(cca 1200 g)

Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové

897,00 Kč
897,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Hrudí je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pečení, dušení a na ragů.

259,00 Kč
259,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží nejčastěji cca 0,4 - 0,45 kg.

279,00 Kč
698,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas

449,00 Kč
599,00 Kč / kg
Množství
(cca 750 g)

Masová kost je kost s malým obsahem zbytkového masa po vykoštění.
Je vhodná na vývary.

69,00 Kč
69,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Pupek je přední hovězí maso.
Pupek je vhodný na vaření gulášů a do polévek

219,00 Kč
219,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Rib eye steak - po cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!

269,00 Kč
897,00 Kč / kg
Množství
(cca 300 g)

Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 0,8 kg.

589,00 Kč
589,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct. Váží nejčastěji 3,5 kg.

1 439,00 Kč
360,00 Kč / kg
Množství
(cca 4000 g)

- Balení: 2000 g

1 269,00 Kč
635,00 Kč / kg
Množství
(cca 2000 g)

Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení vcelku, dušení a grilování

1 060,00 Kč
530,00 Kč / kg
Množství
(cca 2000 g)

Steak cca 300g!

159,00 Kč
530,00 Kč / kg
Množství
(cca 300 g)

Hovězí srdce je svalový orgán s příjemnou chutí.

149,00 Kč
149,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.

77,00 Kč
385,00 Kč / kg
Množství
(cca 200 g)

baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.

249,00 Kč
498,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.

89,00 Kč
89,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Jazyk je vhodný na vaření, dušení a uzení. 1 jazyk = cca 1,4-1,7 kg.

194,00 Kč
139,00 Kč / kg
Množství
(cca 1400 g)

Objednávky po 0,5 kg. To nejlepší na polévky. Krácena po cca 10-12cm.

199,00 Kč
398,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha cca 1,5 kg.

643,00 Kč
429,00 Kč / kg
Množství
(cca 1500 g)

Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !

359,00 Kč
898,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

- Balení: 180 g

277,00 Kč
1 539,00 Kč / kg
Množství
(cca 180 g)

Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.

369,00 Kč
369,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Morková kost je kost s dutinou obsahující morek.
Morková kost je vhodná na vývary.

79,00 Kč
79,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

- Balení: 500 g

486,00 Kč
972,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu od kosti si opravdu pochutnáte... Nejčastěji váží cca 800-850 g. 

479,00 Kč
479,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 50%/50%

69,00 Kč
138,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Jinak také Skirt steak (o váze cca 400 g) je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký steak. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády

197,00 Kč
493,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 50%/50%, pro velkého psa Vám tento balíček vystačí na cca 3 dny .

119,00 Kč
119,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

BALENO PO 1 KG! Dršťky jsou vhodné hlavně na velmi oblíbenou dršťkovou polévku. 2x prané!

139,00 Kč
139,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

vakuově baleno po 200 g. Mělněné maso na tatarák jen z nejlibovějšího precizně očištěného zadního hovězího masa !

LIBOVOST 85 %! Doporučujeme na lasagne, boloňské špagety!

Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.

Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.

359,00 Kč

Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.

429,00 Kč

Kýta - vrchní šál je vysoké křehké libové hovězí maso. Více vyzrálé na Rump steak, dále na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

LIBOVOST 65 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a  burgery !

319,00 Kč

Krk je přední hovězí maso.
Krk je vhodný na vaření, pečení, dušení i mletí.

Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 3 ks)  

Rump steak - 200 g. Výška 2-3 cm.  

Falešná svíčková - váleček je libové hovězí maso ze zadní kýty.
Váleček je vhodný k dušení, pečení, na tatarák a carpaccio.

329,00 Kč

Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.

389,00 Kč

Kýta je kvalitní libové hovězí maso. Velmi dobře se krájí a porcuje, ale je maličko tužší než vrchní šál. Je vhodná na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

339,00 Kč

Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.

124,00 Kč

Plec loupaná iron steak (Top BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 250 g

Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 6-7 velkých ks z 1 kg)  

Chuck Tender steak po cca 250 g

45,00 Kč

Kloub je kost s dutinou obsahující morek.
Vhodný na vývary.

1 240,00 Kč

Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.

219,00 Kč

Žebro je maso s kostí. Je vhodné na vývary a polévky.

Plec loupaná (TOP BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté, křehké a "provoněné" maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

Steak vysoký 2,5-3 cm, cca 300 g

Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.

Striploin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky

530,00 Kč

Ořech (Thick flank) je libové a velmi křehké maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Baleno po 1kg. Je vhodný na pečení, dušení a grilování

259,00 Kč

Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.

59,00 Kč

Harfy jsou masité kosti.
Harfy jsou vhodné na vývary.

Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)

251,00 Kč

Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost

Baleno po 0,5-0,7kg

Oblíbená zdravá delikatesa pro pejsky !!

baleno po 0,5kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.

489,00 Kč

Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.

Poslední kus skladem
958,00 Kč

Steak Tomahawk je řez hovězího vysokého roštěnce (rib eye) s kostí (žebrem), který má 4-5 centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.

Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové

Poslední kus skladem
259,00 Kč

Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Hrudí je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pečení, dušení a na ragů.

279,00 Kč

Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží nejčastěji cca 0,4 - 0,45 kg.

Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas

69,00 Kč

Masová kost je kost s malým obsahem zbytkového masa po vykoštění.
Je vhodná na vývary.

219,00 Kč

Pupek je přední hovězí maso.
Pupek je vhodný na vaření gulášů a do polévek

Poslední kus skladem

Rib eye steak - po cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!

Poslední kus skladem
589,00 Kč

Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 0,8 kg.

Poslední kus skladem

Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct. Váží nejčastěji 3,5 kg.

Poslední kus skladem

- Balení: 2000 g

Poslední kus skladem
1 060,00 Kč

Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení vcelku, dušení a grilování

Poslední kus skladem
159,00 Kč

Steak cca 300g!

Poslední kus skladem
149,00 Kč

Hovězí srdce je svalový orgán s příjemnou chutí.

Vyprodáno

baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.

Vyprodáno
249,00 Kč

baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.

Vyprodáno
89,00 Kč

baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.

Vyprodáno
194,00 Kč

Jazyk je vhodný na vaření, dušení a uzení. 1 jazyk = cca 1,4-1,7 kg.

Vyprodáno
199,00 Kč

Objednávky po 0,5 kg. To nejlepší na polévky. Krácena po cca 10-12cm.

Vyprodáno
643,00 Kč

Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha cca 1,5 kg.

Vyprodáno
359,00 Kč

Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !

Vyprodáno

- Balení: 180 g

Vyprodáno
369,00 Kč

Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.

Vyprodáno
79,00 Kč

Morková kost je kost s dutinou obsahující morek.
Morková kost je vhodná na vývary.

Vyprodáno

- Balení: 500 g

Vyprodáno

Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu od kosti si opravdu pochutnáte... Nejčastěji váží cca 800-850 g. 

Vyprodáno

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 50%/50%

Vyprodáno
197,00 Kč

Jinak také Skirt steak (o váze cca 400 g) je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký steak. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády

Vyprodáno
119,00 Kč

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 50%/50%, pro velkého psa Vám tento balíček vystačí na cca 3 dny .

Vyprodáno
139,00 Kč

BALENO PO 1 KG! Dršťky jsou vhodné hlavně na velmi oblíbenou dršťkovou polévku. 2x prané!

Vyprodáno