.
Aktivní filtry
vakuově baleno po 200 g. Mělněné maso na tatarák jen z nejlibovějšího precizně očištěného zadního hovězího masa !
595,00 Kč / kg
LIBOVOST 85 %! Doporučujeme na lasagne, boloňské špagety!
238,00 Kč / kg
Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.
Striploin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky
557,00 Kč / kg
Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.
329,00 Kč / kg
Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.
289,00 Kč / kg
Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.
Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.
269,00 Kč / kg
LIBOVOST 65 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a burgery !
218,00 Kč / kg
Kýta - vrchní šál je vysoké křehké libové hovězí maso. Více vyzrálé na Rump steak, dále na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.
389,00 Kč / kg
Falešná svíčková - váleček je libové hovězí maso ze zadní kýty.
Váleček je vhodný k dušení, pečení, na tatarák a carpaccio.
469,00 Kč / kg
Krk je přední hovězí maso.
Krk je vhodný na vaření, pečení, dušení i mletí.
289,00 Kč / kg
Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.
229,00 Kč / kg
Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.
495,00 Kč / kg
Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.
1 090,00 Kč / kg
Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha cca 1,5 kg.
369,00 Kč / kg
Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 6-7 velkých ks z 1 kg)
399,00 Kč / kg
Pupek je přední hovězí maso.
Pupek je vhodný na vaření gulášů a do polévek
179,00 Kč / kg
Kýta je kvalitní libové hovězí maso. Velmi dobře se krájí a porcuje, ale je maličko tužší než vrchní šál. Je vhodná na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.
359,00 Kč / kg
Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.
319,00 Kč / kg
Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu od kosti si opravdu pochutnáte... Nejčastěji váží cca 800-850 g.
436,00 Kč / kg
Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.
411,00 Kč / kg
Plec loupaná iron steak (Top BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 250 g
436,00 Kč / kg
Steak Tomahawk je řez hovězího vysokého roštěnce (rib eye) s kostí (žebrem), který má 4-5 centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.
699,00 Kč / kg
Masová kost je kost s malým obsahem zbytkového masa po vykoštění.
Je vhodná na vývary.
55,00 Kč / kg
Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 3 ks)
398,00 Kč / kg
Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Hrudí je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pečení, dušení a na ragů.
219,00 Kč / kg
Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost
392,00 Kč / kg
Baleno po 0,5-0,7kg
Oblíbená zdravá delikatesa pro pejsky !!
79,00 Kč / kg
Jinak také Skirt steak (o váze cca 400 g) je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký steak. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády
473,00 Kč / kg
BALENO PO 1 KG! Dršťky jsou vhodné hlavně na velmi oblíbenou dršťkovou polévku. 2x prané!
109,00 Kč / kg
Plec loupaná (TOP BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté, křehké a "provoněné" maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem
436,00 Kč / kg
Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)
450,00 Kč / kg
Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 0,8 kg.
469,00 Kč / kg
Morková kost je kost s dutinou obsahující morek.
Morková kost je vhodná na vývary.
59,00 Kč / kg
baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.
295,00 Kč / kg
Ořech (Thick flank) je libové a velmi křehké maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Baleno po 1kg. Je vhodný na pečení, dušení a grilování
477,00 Kč / kg
baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.
89,00 Kč / kg
Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct. Váží nejčastěji 3,5 kg.
314,00 Kč / kg
Baleno po cca 0,5 kg - 0,7 kg! Játra jsou vhodná na minutky, dušení a k přípravě játrových zavářek do polévky.
99,00 Kč / kg
BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 50%/50%, pro velkého psa Vám tento balíček vystačí na cca 3 dny .
109,00 Kč / kg
Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení vcelku, dušení a grilování
477,00 Kč / kg
Rib eye steak - po cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!
697,00 Kč / kg
baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.
318,00 Kč / kg
Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové
697,00 Kč / kg
Objednávky po 0,5 kg. To nejlepší na polévky. Krácena po cca 10-12cm.
278,00 Kč / kg
Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas
489,00 Kč / kg
Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží nejčastěji cca 0,4 - 0,45 kg.
648,00 Kč / kg
Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !
748,00 Kč / kg
vakuově baleno po 200 g. Mělněné maso na tatarák jen z nejlibovějšího precizně očištěného zadního hovězího masa !
LIBOVOST 85 %! Doporučujeme na lasagne, boloňské špagety!
Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.
Striploin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky
Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.
Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.
Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.
Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.
LIBOVOST 65 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a burgery !
Kýta - vrchní šál je vysoké křehké libové hovězí maso. Více vyzrálé na Rump steak, dále na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.
Falešná svíčková - váleček je libové hovězí maso ze zadní kýty.
Váleček je vhodný k dušení, pečení, na tatarák a carpaccio.
Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.
Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.
Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.
Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha cca 1,5 kg.
Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 6-7 velkých ks z 1 kg)
Kýta je kvalitní libové hovězí maso. Velmi dobře se krájí a porcuje, ale je maličko tužší než vrchní šál. Je vhodná na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.
Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.
Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu od kosti si opravdu pochutnáte... Nejčastěji váží cca 800-850 g.
Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.
Plec loupaná iron steak (Top BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 250 g
Steak Tomahawk je řez hovězího vysokého roštěnce (rib eye) s kostí (žebrem), který má 4-5 centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.
Masová kost je kost s malým obsahem zbytkového masa po vykoštění.
Je vhodná na vývary.
Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 3 ks)
Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Hrudí je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pečení, dušení a na ragů.
Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost
Jinak také Skirt steak (o váze cca 400 g) je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký steak. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády
BALENO PO 1 KG! Dršťky jsou vhodné hlavně na velmi oblíbenou dršťkovou polévku. 2x prané!
Plec loupaná (TOP BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté, křehké a "provoněné" maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem
Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)
Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 0,8 kg.
Morková kost je kost s dutinou obsahující morek.
Morková kost je vhodná na vývary.
baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.
Ořech (Thick flank) je libové a velmi křehké maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Baleno po 1kg. Je vhodný na pečení, dušení a grilování
baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.
Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct. Váží nejčastěji 3,5 kg.
Baleno po cca 0,5 kg - 0,7 kg! Játra jsou vhodná na minutky, dušení a k přípravě játrových zavářek do polévky.
Jazyk je vhodný na vaření, dušení a uzení. 1 jazyk = cca 1,4-1,7 kg.
BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 50%/50%, pro velkého psa Vám tento balíček vystačí na cca 3 dny .
Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení vcelku, dušení a grilování
Rib eye steak - po cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!
baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.
Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové
Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas
Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží nejčastěji cca 0,4 - 0,45 kg.
Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !