.
.
Ossobuco
Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost
Vhodné na pečení a dušení.
Maso je zabaleno do vakua v den bourání.
Minimální trvanlivost a podmínky skladování:
Maso s kostí (žebra a hrudí) a KOSTI je třeba IHNED spotřebovat nebo zamrazit.
Trvanlivost 180 dní.
Skladujte v mrazničce při teplotě minimálně - 15 ° C
Specifické reference
podobné produkty
Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.
459,00 Kč / kg
baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.
345,00 Kč / kg
baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.
398,00 Kč / kg
Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.
249,00 Kč / kg
Objednávky po 0,5 kg. To nejlepší na polévky. Krácena po cca 10-12cm.
298,00 Kč / kg
Jazyk je vhodný na vaření, dušení a uzení. 1 jazyk = cca 1,4-1,7 kg.
121,00 Kč / kg
baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.
89,00 Kč / kg
baleno po 0,5kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.
90,00 Kč / kg