.

.

Vysoký roštěnec vcelku

Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové

S DPH
Cena za kg:
Naporcovat
  • Jak si přejete naporcovat? Max. 250 znaků
Množství
Přidat do košíku
(cca g)

 

Vysoký roštěnec neboli vysoký šus je část hovězího masa umístěného v přední čtvrti hřbetní části obepínající páteř.

Vysoký roštěnec se podobá zadnímu hovězímu masu, ale počítá se k masu přednímu.

Vysoký roštěnec je šťavnaté, velmi křehké a díky vnitřnímu tukovému krytí vhodné na steaky. Dále se hodí na roštěnky, na dušení, vaření, pečení, grilování a na minutky.

 

Toto maso obsahuje po vypreparování tkzv. krční steak, který je jemností a konzistencí prakticky k nerozeznání od pravé svíčkové. Proto jsou steaky z tohoto masa tak dokonalé :-)

 

Vhodnost na grilování podle nás = 100 %

 

Vakuově baleno v den bourání !!

Minimální trvanlivost a podmínky skladování:

 

Minimální trvanlivost našeho masa při vhodném skladování garantujeme 20 dnů od předání zákazníkovi. Do této doby je vhodné maso spotřebovat nebo případně zamrazit.

 

Čemu říkáme vhodné skladování? Maso je nejvhodnější skladovat na nejchladnějším místě Vaší chladničky (nejlépe nulové zóně) při teplotě 0-6 stupňů Celsia.

vrsv002

Specifické reference

podobné produkty