.

.

Hovězí lůj

Vyprodáno

baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.

S DPH
Cena za kg:
Naporcovat
  • Jak si přejete naporcovat? Max. 250 znaků

Pamatujete ještě na tu vůni, když se škvaří pravé hovězí škvarky?

Víte, že hranolky jsou nejchutnější smažené ve škvarkovém oleji z hovězího loje?

Vyrobte si 100% přírodní a 100% živočišný olej...

Syrový lůj se taví při mnohem nižších teplotách, než kterých se dosahuje při škvaření sádla. Proto se lůj označuje jako tavený.

 

Minimální trvanlivost a podmínky skladování:

Minimální trvanlivost je 20 dní.

 

Skladujte v chladničce při teplotě do 6 st C

hl002

Parametry

Max. množství
2

Specifické reference

podobné produkty