.

.

Nízký roštěnec - STEAKY

Steak cca 250 g

S DPH
Cena za kg:
Naporcovat
  • Jak si přejete naporcovat? Max. 250 znaků
Množství
Přidat do košíku
(cca g)

 

Nízký roštěnec neboli lidově roštěná neboli nízký šus je libovější část hovězího masa umístěného v zadní čtvrti hřbetní části.

Nízký roštěnec má charakter zadního hovězího masa.

Nízký roštěnec je vhodný na rostbíf. Dále se hodí na roštěnky, na dušení, pečení, grilování, steaky a minutky.

 

Vhodnost na grilování podle nás  = 100 %

 

Toto maso je zejména v Čechách  na grilování spolu s pravou svíčkovou využíváno nejvíce - tato svalovina je velmi libová, přesto vnitřně jemné tukové krytí má a díky tomu, že se nachází pod páteří , tak není zvířetem prakticky k ničemu využívána a je díky tomu velmi křehká, doporučujeme nakrájet na plátky 2,5-3 cm, pak položit na pánev a cca 15 sekund nechat z každé strany zatáhnout, aby nevytékala šťáva, pak grilovat na maximálně rozpálené pánvi nebo kameni po dobu 2,5-3 minuty z každé strany, poté je vhodné nechat steak tkzv. dojít v troubě o teplotě cca 70 stupňů Celsia po dobu 10 minut.

 

Vakuově baleno v den bourání !!

 

 

 Minimální trvanlivost a podmínky skladování:

 

Minimální trvanlivost našeho masa při vhodném skladování garantujeme 20 dnů od předání zákazníkovi. Do této doby je vhodné maso spotřebovat nebo případně zamrazit.

 

Čemu říkáme vhodné skladování? Maso je nejvhodnější skladovat na nejchladnějším místě Vaší chladničky (nejlépe nulové zóně) při teplotě 0-6 stupňů Celsia.

nrs001

Specifické reference

podobné produkty