

Objednávky po 0,5 kg. To nejlepší na polévky. Krácena po cca 10-12cm.
Oháňka se setává z menších svalových celků s velkým množstvím šlach a ocasních obratlů.
Oháňka obsahuje šťavnaté maso znamenité chuti.
Oháňka se hodí jak na polévky a vývary, tak na ragů
Vakuově baleno, mražené!!
Minimální trvanlivost a podmínky skladování:
Trvanlivost 180 dní.
Skladujte v mrazničce při teplotě minimálně - 15 ° C
Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.
baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.
baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.
Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.
Jazyk je vhodný na vaření, dušení a uzení. 1 jazyk = cca 1,4-1,7 kg.
Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost
baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.
baleno po 0,5kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.