.

.

Hrudí bez kosti

Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.

S DPH
Cena za kg:
Naporcovat
  • Jak si přejete naporcovat? Max. 250 znaků
Množství
Přidat do košíku
(cca g)

Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti.

Hrudí je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.

Vykostěné hrudí lze také použít na maso do omáček, na guláš nebo podusit a použít do ragů.

Část jemného tukového krytí, které ponecháváme na vršku každého kousku se krásně vypeče a vytvoří naprosto delikátní chuť !

Maso je zabaleno do vakua v den bourání.

 

Minimální trvanlivost a podmínky skladování:

 

Minimální trvanlivost tohoto masa při vhodném skladování garantujeme 20 dnů od předání zákazníkovi. Do této doby je vhodné maso spotřebovat nebo případně zamrazit.

 

Čemu říkáme vhodné skladování? Maso je nejvhodnější skladovat na nejchladnějším místě Vaší chladničky (nejlépe nulové zóně) při teplotě 0-6 stupňů Celsia.

 

hbk001

Specifické reference

podobné produkty