



Žebro je maso s kostí. Je vhodné na vývary a polévky.
Žebro se skládá z kombinace kosti žebra a předního masa, které jednotlivá žebra spojuje.
Žebro se primárně hodí na vývary a polévky.
Žebro dodáváme rozseklé na přibližně 1kg kousky, dále se kousky dají zmenšit ještě nožem řezem masem mezi žebrama.
Maso je zabaleno do vakua v den bourání.
Minimální trvanlivost a podmínky skladování:
Maso s kostí (žebra a hrudí) a KOSTI je třeba IHNED spotřebovat nebo zamrazit.
Trvanlivost 180 dní.
Skladujte v mrazničce při teplotě minimálně - 15 ° C
Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Hrudí je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pečení, dušení a na ragů.
Kloub je kost s dutinou obsahující morek.
Vhodný na vývary.
Harfy jsou masité kosti.
Harfy jsou vhodné na vývary.
Masová kost je kost s malým obsahem zbytkového masa po vykoštění.
Je vhodná na vývary.
Morková kost je kost s dutinou obsahující morek.
Morková kost je vhodná na vývary.
Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.
Objednávky po 0,5 kg. To nejlepší na polévky. Krácena po cca 10-12cm.