.
.
Kost morková
VyprodánoMorková kost je kost s dutinou obsahující morek.
Morková kost je vhodná na vývary.
Morkové kosti pocházejí z velkých dlouhých hovězích kostí, které se řežou napříč na menší kousky.
Uprostřed morkové kosti je dutina, ve které se nachází morek, který obsahuje hodně tuku. Právě pro tento obsah tuku jsou morkové kosti vyhledávané.
Morkové kosti se hodí na vývary.
Minimální trvanlivost a podmínky skladování:
Maso s kostí (žebra a hrudí) a KOSTI je třeba IHNED spotřebovat nebo zamrazit.
Trvanlivost 180 dní.
Skladujte v mrazničce při teplotě minimálně - 15 ° C
Parametry
- Max. množství
- 1
Specifické reference
podobné produkty
Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Hrudí je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pečení, dušení a na ragů.
229,00 Kč / kg
Kloub je kost s dutinou obsahující morek.
Vhodný na vývary.
39,00 Kč / kg
Harfy jsou masité kosti.
Harfy jsou vhodné na vývary.
49,00 Kč / kg
Masová kost je kost s malým obsahem zbytkového masa po vykoštění.
Je vhodná na vývary.
59,00 Kč / kg
Žebro je maso s kostí. Je vhodné na vývary a polévky.
199,00 Kč / kg
Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.
249,00 Kč / kg
Objednávky po 0,5 kg. To nejlepší na polévky. Krácena po cca 10-12cm.
298,00 Kč / kg