


BALENO PO 1 KG! Dršťky jsou vhodné hlavně na velmi oblíbenou dršťkovou polévku. 2x prané!
Dršťky jsou velké vakovité útvary z hladké svaloviny.
Dršťky jsou oblíbená, lehce stravitelná pochoutka nejen u nás.
Dršťky se hodí zejména na dršťkovou polévku. Dále se připravují zadělávané dršťky, dušené na paprice nebo houbách či smažené.
Minimální trvanlivost a podmínky skladování:
Skladujte v mrazničce při teplotě minimálně - 15 ° C
Jazyk je vhodný na vaření, dušení a uzení. 1 jazyk = cca 1,4-1,7 kg.
Baleno po cca 0,5 kg - 0,7 kg! Játra jsou vhodná na minutky, dušení a k přípravě játrových zavářek do polévky.
Hovězí srdce je svalový orgán s příjemnou chutí.