.

.

Hrudí s kostí

Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Hrudí je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pečení, dušení a na ragů.

S DPH
Cena za kg:
Naporcovat
  • Jak si přejete naporcovat? Max. 250 znaků
Množství
Přidat do košíku
(cca g)

Hrudí se skládá z kombinace hrudní kosti a vysokého libového předního masa.

Hrudí se primárně hodí na vývary a polévky, kde se Vám uvaří i velké množství libového masa.

Přední z kostí je také vhodné na vaření a pečení. Vařené nebo pečené hrudí je výtečné s křenem, hořčicí, solí a oblohou.

Vykostěné hrudí lze také použít na maso do omáček, na guláš nebo podusit a použít do ragů.

Hrudí dodáváme rozřízlé pilou na přibližně 1kg kousky.

 

Maso je zabaleno do vakua v den bourání.

 

Minimální trvanlivost a podmínky skladování:

Maso s kostí (žebra a hrudí) a KOSTI je třeba IHNED spotřebovat nebo zamrazit.

Trvanlivost 180 dní.

Skladujte v mrazničce při teplotě minimálně - 15 ° C

hsk001

Specifické reference

podobné produkty