.

.

Žebro na pečení

Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.

249,00 Kč
S DPH
Cena za kg: 249,00 Kč
Naporcovat
  • Jak si přejete naporcovat? Max. 250 znaků
Množství
Přidat do košíku
(cca 1000 g)

Žebro se skládá z kombinace kosti žebra a předního masa, které jednotlivá žebra spojuje.

Žebro se primárně hodí na vývary a polévky.

Žebro je také vhodné na vaření a pečení. Vařené nebo pečené žebro je výtečné s křenem, hořčicí, solí a oblohou.

Vykostěné žebro lze také podusit a použít do ragů.

Žebro dodáváme rozseklé na přibližně 1kg kousky, dále se kousky dají zmenšit ještě nožem řezem masem mezi žebrama.

Maso je zabaleno do vakua v den bourání.

 

Minimální trvanlivost a podmínky skladování:

Maso s kostí (žebra a hrudí) a KOSTI je třeba IHNED spotřebovat nebo zamrazit.

Trvanlivost 180 dní.

Skladujte v mrazničce při teplotě minimálně - 15 ° C


 


zp001

Specifické reference

podobné produkty