


po 200 g. Cena za 0,2 kg! Mělněné maso na tatarák jen z nejlibovějšího zadního hovězího masa !
Mělněné maso na tatarák jen z nejlibovějšího zadního hovězího masa ! Pečlivě vybíráme ty nejlibovější kousky a velmi jemně meleme. Výsledek? Jako naškrábaný :-)
Maso připravujeme v den bourání.
Skladujte při teplotě 3-5 stupňů Celsia nebo zamrazte
Krabičky z hlediska obalu lze rozmrazit v mikrovlnce, ale doporučujeme spíš pomalejší rozmrazení.
Minimální trvanlivost a podmínky skladování:
Minimální trvanlivost našeho mělněného masa při vhodném skladování garantujeme 14 dny od předání zákazníkovi. Do této doby je vhodné maso spotřebovat nebo případně zamrazit.
Čemu říkáme vhodné skladování? Maso je nejvhodnější skladovat na nejchladnějším místě Vaší chladničky (nejlépe nulové zóně) při teplotě 0-5 stupňů Celsia.
LIBOVOST 85 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a libovější burgery!
LIBOVOST 65 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a šťavnaťejší burgery!