


LIBOVOST 65 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a šťavnaťejší burgery!
Jen z předního pupku.
Poměr libového masa a tuku 65% / 35 %
Maso připravujeme v den bourání z precizně očištěného ořezu předního hovězího.
Mělněné maso se hodí na na sekanou, hamburgery, karbanátky, apod.
SKLADUJTE při teplotě do 3-5 stupňů Celsia nebo zamrazte.
Krabičky z hlediska obalu lze rozmrazit v mikrovlnce, ale doporučujeme spíš pomalejší rozmrazení.
Minimální trvanlivost a podmínky skladování:
Minimální trvanlivost našeho mělněného masa při vhodném skladování garantujeme 14 dny od předání zákazníkovi. Do této doby je vhodné maso spotřebovat nebo případně zamrazit.
Čemu říkáme vhodné skladování? Maso je nejvhodnější skladovat na nejchladnějším místě Vaší chladničky (nejlépe nulové zóně) při teplotě 0-5 stupňů Celsia.
LIBOVOST 85 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a libovější burgery!
po 200 g. Cena za 0,2 kg! Mělněné maso na tatarák jen z nejlibovějšího zadního hovězího masa !