Proč nakupovat u nás
- Jasný a prokazatelný původ - zvíře vždy jen z naší farmy.
- Chováme jen masné plemeno Limousine (nikdy neskončí na Vašem talíři vyřazená mléčná kráva).
- Zvířata se většinu roku pasou na horských pastvinách, v zimním období jsou krmena jen senem z naší farmy (bez antibiotik, hormonů, pesticidů a kvasinek v krmivu).
- Ekologická porážka - bezstresově - jen takto se při porážce nevylučují do masa nežádoucí látky.
- Rozvážíme pouze maso z mladých 2-3 letých jalovic.
- Hovězí maso necháváme ve čtvrtích u nás v bourárně ve zracím boxu při teplotě 1°C 20 dní vyzrát (o 200-300 % vyšší křehkost a až o 50% kratší doba vaření).
- Díky našemu E-shopu si můžete vybrat z více jak 40-ti položek jakýkoliv kousek masa chcete.
- Každý kousek masa balíme u nás v bourárně do vakuového sáčku a na přání porcujeme a zabalíme po Vámi zvoleném množství.
- Doprava - maso Vám můžeme přivézt naší vlastní dodávkou jednou měsíčně až domu zachlazené na 2-3 °C nebo se pro něj i můžete zastavit v naší bourárně v Čisté v Krkonoších.
Pevně věříme, že Vám bude hovězí maso z ekofarmy Arnultovice vždy chutnat.
Doprava až do domu
Objednané vyzrálé hovězí maso Vám dopravíme vždy max. v následujících 3 dnech po provedeném bourání a vakuovém balení až do domu. Pravidelně jednou do měsíce zavážíme: Trutnovsko, Hradecko, Liberecko, Jablonecko, Hořice, Jičínsko, Mladou Boleslav, Kralupy, Kolín, Chlumecko a Prahu.Maso Vám vždy přivezeme naší dodávkou z chlazením (jinak by to ani nešlo).
Cena za dopravu je rozdělena do čtyřech zón dle dopravní dostupnosti a vzdálenosti od farmy: zelená zóna Trutnovsko dopravné 99 Kč od nákupu za 1000 Kč DOPRAVA ZDARMA. žlutá zóna Hradecko a Liberecko dopravné 99 Kč od nákupu za 1000 Kč DOPRAVA ZDARMA. oranžová zóna Středočeský a Severočeský kraj dopravné 159Kč od nákupu za 1500 Kč DOPRAVA ZDARMA červená zóna Praha a blízké okolí dopravné 159Kč od nákupu za 3500 Kč DOPRAVA ZDARMA
Maso jen z mladých jalovic
Plemeno Limousine vykazuje vysokou jatečnou výtěžnost při zachování špičkové kvality masa. Hovězí maso je velice čisté a maximálně libové při zachování křehkosti, jemnosti a šťavnatosti. Maso vykazuje vynikající kvalitu, zvlášť v kategorii mladé hovězí.
Vždy vyzrálé maso
Pro přípravu kvalitních pokrmů a zvýšení křehkosti masa, necháváme vždy před bouráním jednotlivé čtvrtě minimálně 20 dní vyzrát ve visu (tkzv. suché zrání ve zrací komoře u nás v bourárně). Od srpna 2014 veškeré maso kromě kostí vakuujeme, takže ve zrání Vámi vybraného kousku masa můžete doma ve Vaší chladničce ještě pokračovat.