.

Zpěvák začne být slavný v okamžiku, kdy se ho někdo snaží kopírovat. Zrovna tak si vážíme toho, když se jmenovitě naše vyzrálé hovězí maso stane součástí vašich receptů.

Například na blogu Obyčejné vaření najdete spoustu výborných receptů a mezi nima:

Tipy a triky:

  • Nejdůležitější je kvalita masa, na té nešetřete. Hovězí kupuji již mělněné na biomasicko.cz, vepřové bych ráda zkusila z přeštického prasátka, ale měla jsem jen obyčejné. Pokud melete maso sami, pak je nutné ho umlít dvakrát.
  • Maso musí obsahovat tuk. Libové bude suché
  • Slaninu můžete nahradit i uzeným špekem a dopnit třeba kouskem uzeného.
  • Zázvoru se vůbec nebojte, chuť jen doplní, není nijak aromatický.

Celý recept najdete na blogu Obyčejné vaření pod titulkem Ta sekaná co všichni milujeme