+420 730 511 115

head-biomasicko-recepty.jpg

Koprová omáčka s hovězím

Máte rádi koprovou omáčku? Stačí kvalitní loupaná hovězí plec a kopr. Ostatní suroviny míváme doma.

Číst dál...

Svíčková Wellington

I do obyčejného vaření patří slavnostní jídlo. Nádherně šťavnaté maso zabalíte spolu s báječnými ingrediencemi do listového těsta a pečete, je absolutní jistota. Nikdy ho nevysušíte, bude plné chutí. Skvostná svíčková Wellington od paní Markéty z Pardubic.

Číst dál...

Hovězí plec pečená se špekovými knedlíky

Nedělní recept z hovězí plece pro milovníky pečeně, knedlíků a zelíčka či špenátu.

Tip nabídne dietnější formu masa s rýží.

Číst dál...

Maďarský guláš

maďarský guláš

Základem receptu je dobré maso - kližka a stejné nebo skoro stejné množství cibule, jejíž loupání a krájení je jediným úkonem, u kterého uroníte slzu. Zbytek je pohoda. Paní Markéta z Pardubic zkusila najít lahodný ideál, ketrý můžete přiostřovat dle libosti.

Číst dál...

Pomalu dušená hovězí líčka

Poradíme Vám, jak si chutně udělat hovězí líčka. Moc děkujeme za recept paní Markétě z Pardubic

Budete potřebovat:

Číst dál...

Dušená hovězí kližka

Vím, že napsat recept na Boeuf Bourguignon nebo Daube de baeuf a la provencale by mohlo znít atraktivněji. Ale paní Markéta z Pardubic ve svém receptu spojuje chutě, které se podporují a nepřebíjejí, tak snad odpustíte ten obyčejný název.

Měkkost kližky, která se po třech až čtyřech hodinách dušení dá krájet lžící a voní všemi ingrediencemi je prostě božská.

Číst dál...

Posílat novinky

Kalendář rozvozu

březen 2017
Po Út St Čt So Ne
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Doprava do domu

Rozvoz masa-dopravné

 

Volejte +420 730 511 115

Dovezeme Vám masíčko až do domu

Copyright © 2017 Ekofarma Arnultovice. Všechna práva vyhrazena.