+420 730 511 115

Nákupní košík biomasicko.cz

 

 x 

košík je prázdný

Roštěná vcelku

Sirloin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky
Hodnocení: Nehodnoceno
Cena
Modifikátor variant cen
Základní cena s DPH459 Kč
Prodejní cena459 Kč
Sleva
Cena / kg:459 Kč
Způsob balení:
Vyberte prosím způsob balení.

 

Roštěná či nízký roštěnec neboli nízký šus je libovější část hovězího masa umístěného v zadní čtvrti hřbetní části.

Roštěná má charakter zadního hovězího masa.

Roštěná je vhodná na rostbíf. Dále se hodí na roštěnky, na dušení, pečení, grilování, steaky a minutky.

 

Vhodnost na grilování podle nás  = 100 %

 

Toto maso je zejména v Čechách  na grilování spolu s pravou svíčkovou využíváno nejvíce - tato svalovina je velmi libová a díky tomu, že se nachází pod páteří , tak není zvířetem prakticky k ničemu využívána a je díky tomu velmi křehká, , doporučujeme nakrájet na plátky 2,5-3 cm, pak položit na pánev a cca 15 sekund nechat z každé strany zatáhnout, aby nevytékala šťáva, pak grilovat na maximálně rozpálené pánvi nebo kameni po dobu 2,5-3 minuty z každé strany, poté je vhodné nechat steak tkzv. dojít v troubě o teplotě cca 70 stupňů Celsia po dobu 10 minut.

 

Vakuově baleno v den bourání !!

 

 

 

Minimální trvanlivost a podmínky skladování:

 

Minimální trvanlivost našeho masa při vhodném skladování garantujeme 20 dnů od předání zákazníkovi. Do této doby je vhodné maso spotřebovat nebo případně zamrazit, kosti vakuujeme jen na přání - každopádně u nich trvanlivost jen 5 dní.

 

Čemu říkáme vhodné skladování? Maso je nejvhodnější skladovat na nejchladnějším místě Vaší chladničky (nejlépe nulové zóně) při teplotě 0-6 stupňů Celsia.

 

Jednotek v balení:1
jsem maximálně spokojená,masíčko jedna báseň
masíčko nemá chybu,je měkoučké, šťavnaté, prostě mňam Dana
velice doporučuji, výborné
Více hodnocení

Volejte +420 730 511 115

Dovezeme Vám masíčko až do domu

Copyright © 2017 Ekofarma Arnultovice. Všechna práva vyhrazena.