+420 730 511 115

Nákupní košík biomasicko.cz

 

 x 

košík je prázdný
plec

Plec

Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.

TiskEmail
Hodnocení: Nehodnoceno
Cena
Modifikátor variant cen
Prodejní cena249 Kč
Sleva
Cena / kg:249 Kč
Způsob balení:
Vyberte prosím způsob balení.

Plec je velmi osvalená část přední čtvrtě s určitým obsahem tukového krytí uprostřed masa, které dodává při pečení do pokrmu vynikající chutnou šťávu.

Plec má charakter zadního hovězího masa.

Plec se hodí na pečení, vaření a dušení. Je vhodná na pečení v celku, marinovanou pečeni, guláš, perkelt, španělské ptáčky a výtečná je na ragů.

 

Vhodnost na grilování podle nás = 10% (toto maso není vhodné na grilování, je zvířetem příliš používaní a tudíž po přípravě tužší)

 

 

Vakuově baleno v den bourání !!

 

 

 

Minimální trvanlivost a podmínky skladování:

 

Minimální trvanlivost našeho masa při vhodném skladování garantujeme 20 dnů od předání zákazníkovi. Do této doby je vhodné maso spotřebovat nebo případně zamrazit.

 

Čemu říkáme vhodné skladování? Maso je nejvhodnější skladovat na nejchladnějším místě Vaší chladničky (nejlépe nulové zóně) při teplotě 0-6 stupňů Celsia.

 

 

neděle 3. únor 2013
Maso samo o sobě výrazné chuti, které není třeba nějak více dochucovat. Doporučuji na masové směsi, které jsou rychlé a dobré.

Volejte +420 730 511 115

Dovezeme Vám masíčko až do domu

Copyright © 2017 Ekofarma Arnultovice. Všechna práva vyhrazena.