.

Aktivní filtry

ponožky biomasicko.cz

Velikosti: M / L / XL

159,00 Kč
Množství

Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.

250,00 Kč
Množství

Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.

500,00 Kč
Množství

Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha cca 1,5 kg.

584,00 Kč
389,00 Kč / kg
Množství
(cca 1500 g)

baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.

199,00 Kč
398,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)

617,00 Kč
494,00 Kč / kg
Množství
(cca 1250 g)

Kýta je kvalitní libové hovězí maso. Velmi dobře se krájí a porcuje, ale je maličko tužší než vrchní šál. Je vhodná na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

359,00 Kč
359,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

LIBOVOST 65 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a  burgery !

119,00 Kč
238,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.

89,00 Kč
89,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Chuck Tender steak po cca 250 g

124,00 Kč
494,00 Kč / kg
Množství
(cca 251 g)

Kýta - vrchní šál je vysoké křehké libové hovězí maso. Více vyzrálé na Rump steak, dále na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

389,00 Kč
389,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

vakuově baleno po 200 g. Mělněné maso na tatarák jen z nejlibovějšího precizně očištěného zadního hovězího masa !

119,00 Kč
595,00 Kč / kg
Množství
(cca 200 g)

Jazyk je vhodný na vaření, dušení a uzení. 1 jazyk = cca 1,4-1,7 kg.

169,00 Kč
121,00 Kč / kg
Množství
(cca 1400 g)

Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 0,8 kg.

489,00 Kč
489,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Falešná svíčková - váleček je libové hovězí maso ze zadní kýty.
Váleček je vhodný k dušení, pečení, na tatarák a carpaccio.

469,00 Kč
469,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové

763,00 Kč
763,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Objednávky po 0,5 kg. To nejlepší na polévky. Krácena po cca 10-12cm.

149,00 Kč
298,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Hrudí je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pečení, dušení a na ragů.

229,00 Kč
229,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost

235,00 Kč
392,00 Kč / kg
Množství
(cca 600 g)

Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas

441,00 Kč
588,00 Kč / kg
Množství
(cca 750 g)

Kloub je kost s dutinou obsahující morek.
Vhodný na vývary.

39,00 Kč
39,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.

249,00 Kč
249,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží nejčastěji cca 0,4 - 0,45 kg.

279,00 Kč
698,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

Harfy jsou masité kosti.
Harfy jsou vhodné na vývary.

49,00 Kč
49,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !

319,00 Kč
798,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct. Váží nejčastěji 3,5 kg.

1 199,00 Kč
343,00 Kč / kg
Množství
(cca 3500 g)

Rump steak - 200 g. Výška 2-3 cm.  

109,00 Kč
545,00 Kč / kg
Množství
(cca 200 g)

Masová kost je kost s malým obsahem zbytkového masa po vykoštění.
Je vhodná na vývary.

59,00 Kč
59,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

- Balení: 180 g

277,00 Kč
1 539,00 Kč / kg
Množství
(cca 180 g)

Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.

349,00 Kč
349,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.

545,00 Kč
545,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Morková kost je kost s dutinou obsahující morek.
Morková kost je vhodná na vývary.

69,00 Kč
69,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

- Balení: 500 g

486,00 Kč
972,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.

289,00 Kč
289,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu od kosti si opravdu pochutnáte... Nejčastěji váží cca 800-850 g. 

383,00 Kč
479,00 Kč / kg
Množství
(cca 800 g)

Žebro je maso s kostí. Je vhodné na vývary a polévky.

199,00 Kč
199,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

- Balení: 2000 g

1 269,00 Kč
635,00 Kč / kg
Množství
(cca 2000 g)

Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.

299,00 Kč
299,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Steak vysoký 2,5-3 cm, cca 300 g

179,00 Kč
597,00 Kč / kg
Množství
(cca 300 g)

Baleno po 0,5-0,7kg

Oblíbená zdravá delikatesa pro pejsky !!

89,00 Kč
89,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Krk je přední hovězí maso.
Krk je vhodný na vaření, pečení, dušení i mletí.

299,00 Kč
299,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Striploin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky

597,00 Kč
597,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 50%/50%

69,00 Kč
138,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Ořech (Thick flank) je libové a velmi křehké maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Baleno po 1kg. Je vhodný na pečení, dušení a grilování

497,00 Kč
497,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 6-7 velkých ks z 1 kg)  

399,00 Kč
399,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Jinak také Skirt steak (o váze cca 400 g) je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký steak. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády

189,00 Kč
473,00 Kč / kg
Množství
(cca 400 g)

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 50%/50%, pro velkého psa Vám tento balíček vystačí na cca 3 dny .

119,00 Kč
119,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Steak cca 300g!

149,00 Kč
497,00 Kč / kg
Množství
(cca 300 g)

Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.

349,00 Kč
349,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení vcelku, dušení a grilování

994,00 Kč
497,00 Kč / kg
Množství
(cca 2000 g)

BALENO PO 1 KG! Dršťky jsou vhodné hlavně na velmi oblíbenou dršťkovou polévku. 2x prané!

139,00 Kč
139,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 3 ks)  

199,00 Kč
398,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Plec loupaná (TOP BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté, křehké a "provoněné" maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

714,00 Kč
476,00 Kč / kg
Množství
(cca 1500 g)

Plec loupaná iron steak (Top BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 250 g

119,00 Kč
476,00 Kč / kg
Množství
(cca 250 g)

Baleno po cca 0,5 kg - 0,7 kg! Játra jsou vhodná na minutky, dušení a k přípravě játrových zavářek do polévky.

109,00 Kč
109,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

baleno po 0,5kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.

45,00 Kč
90,00 Kč / kg
Množství
(cca 500 g)

Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.

459,00 Kč
459,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Pupek je přední hovězí maso.
Pupek je vhodný na vaření gulášů a do polévek

199,00 Kč
199,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.

1 190,00 Kč
1 190,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

Hovězí srdce je svalový orgán s příjemnou chutí.

119,00 Kč
119,00 Kč / kg
Množství
(cca 1000 g)

baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.

69,00 Kč
345,00 Kč / kg
Množství
(cca 200 g)

Rib eye steak - po cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!

229,00 Kč
763,00 Kč / kg
Množství
(cca 300 g)

Steak Tomahawk je řez hovězího vysokého roštěnce (rib eye) s kostí (žebrem), který má 4-5 centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.

899,00 Kč
749,00 Kč / kg
Množství
(cca 1200 g)

ponožky biomasicko.cz

Velikosti: M / L / XL

Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.

Chcete vašim blízkým udělat radost kvalitním masíčkem, ale netroufáte si vybrat? Nevadí, jako dárek objednejte náš dárkový kupón a při potvrzení objednávky můžete dokonce zadat přímo adresu příjemce.

584,00 Kč

Vyšší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky, ale i pečení vcelku. Váha cca 1,5 kg.

Poslední kus skladem
199,00 Kč

baleno po 0,5 kg! Lícní svalovina - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování, dušení.

Vyprodáno

Chuck Tender steak někdy také nazývána židovská svíčková je vhodná na malé libové steaky na způsob medailonků, na rychlé opékání a špikování (baleno po 1,2-1,5kg)

Vyprodáno
359,00 Kč

Kýta je kvalitní libové hovězí maso. Velmi dobře se krájí a porcuje, ale je maličko tužší než vrchní šál. Je vhodná na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

Vyprodáno

LIBOVOST 65 %! Doporučujeme na sekanou, karbanátky a  burgery !

Vyprodáno
89,00 Kč

baleno po 1kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.

Vyprodáno

Chuck Tender steak po cca 250 g

Vyprodáno
389,00 Kč

Kýta - vrchní šál je vysoké křehké libové hovězí maso. Více vyzrálé na Rump steak, dále na pečení, dušení, rolády, závitky i ragů.

Vyprodáno

vakuově baleno po 200 g. Mělněné maso na tatarák jen z nejlibovějšího precizně očištěného zadního hovězího masa !

Vyprodáno
169,00 Kč

Jazyk je vhodný na vaření, dušení a uzení. 1 jazyk = cca 1,4-1,7 kg.

Vyprodáno
489,00 Kč

Nižší varianta Flank steaku vhodná na grilování a steaky nebo pečení vcelku. Váha 0,7 - 0,8 kg.

Vyprodáno

Falešná svíčková - váleček je libové hovězí maso ze zadní kýty.
Váleček je vhodný k dušení, pečení, na tatarák a carpaccio.

Vyprodáno

Rib eye steak vhodný na nejšťavnatější a zároveň i nejkřehčí steak s tukovým krytím, roastbeef, pečení a minutky. Obsahuje tkzv. krční steak, který je svojí konzistencí k nerozeznání od pravé svíčkové

Vyprodáno
149,00 Kč

Objednávky po 0,5 kg. To nejlepší na polévky. Krácena po cca 10-12cm.

Vyprodáno
229,00 Kč

Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Hrudí je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pečení, dušení a na ragů.

Vyprodáno
235,00 Kč

Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků kližky přeříznutých přes morkovou kost

Vyprodáno

Jinak také veverka někdy také nazývána (řeznická panenka) je díky prokrvení velmi šťavnatá a křehká. Vyniká výraznou chutí. Je vhodná na: steaky, tatarák, roastbeef a pravé fajitas

Vyprodáno
39,00 Kč

Kloub je kost s dutinou obsahující morek.
Vhodný na vývary.

Vyprodáno
249,00 Kč

Žebro je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, pečení, polévky dušení.

Vyprodáno
279,00 Kč

Hruška je co se týče křehkosti a libovosti TOP maso na steak, váží nejčastěji cca 0,4 - 0,45 kg.

Vyprodáno
49,00 Kč

Harfy jsou masité kosti.
Harfy jsou vhodné na vývary.

Vyprodáno
319,00 Kč

Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Vcelku váží jen cca 0,4 kg - 0,5 kg !

Vyprodáno

Brisket neboli česky hovězí bok bez kosti je nejvhodnější na dlouhé uzení, ale dá se i upéct. Váží nejčastěji 3,5 kg.

Vyprodáno

Rump steak - 200 g. Výška 2-3 cm.  

Vyprodáno
59,00 Kč

Masová kost je kost s malým obsahem zbytkového masa po vykoštění.
Je vhodná na vývary.

Vyprodáno

- Balení: 180 g

Vyprodáno
349,00 Kč

Hrudí je šťavnaté a z předního nejlibovější maso bez kosti,je vhodné na vaření, omáčky, pečení, dušení a na ragů.

Vyprodáno

Rump steak je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, roastbeef, aj.

Vyprodáno
69,00 Kč

Morková kost je kost s dutinou obsahující morek.
Morková kost je vhodná na vývary.

Vyprodáno

- Balení: 500 g

Vyprodáno
289,00 Kč

Kližka přední obsahuje více kolagenu než kližka zadní. Kližka je to nejlepší maso na guláš.

Vyprodáno

Dokonalý steak! Díky tukovému krytí a velmi křehkému masu od kosti si opravdu pochutnáte... Nejčastěji váží cca 800-850 g. 

Vyprodáno
199,00 Kč

Žebro je maso s kostí. Je vhodné na vývary a polévky.

Vyprodáno

- Balení: 2000 g

Vyprodáno
299,00 Kč

Kližka zadní je libovější s menším množstvím kolagenu, výborná na libovější guláš.

Vyprodáno

Steak vysoký 2,5-3 cm, cca 300 g

Vyprodáno

Baleno po 0,5-0,7kg

Oblíbená zdravá delikatesa pro pejsky !!

Vyprodáno
299,00 Kč

Krk je přední hovězí maso.
Krk je vhodný na vaření, pečení, dušení i mletí.

Vyprodáno

Striploin steak je velmi křehké maso vhodné na libovější steak, roastbeef, pečení, dušení a minutky

Vyprodáno

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 50%/50%

Vyprodáno
497,00 Kč

Ořech (Thick flank) je libové a velmi křehké maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Baleno po 1kg. Je vhodný na pečení, dušení a grilování

Vyprodáno

Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 6-7 velkých ks z 1 kg)  

Vyprodáno
189,00 Kč

Jinak také Skirt steak (o váze cca 400 g) je díky prokrvení velmi šťavnatý a křehký steak. Vyniká výraznou chutí. Nachází se hned vedle Hanger steaku.
Vhodná na: steaky, rolády

Vyprodáno
119,00 Kč

BEZKONKURENČNI KVALITA!, poměr tuku a masa 50%/50%, pro velkého psa Vám tento balíček vystačí na cca 3 dny .

Vyprodáno
149,00 Kč

Steak cca 300g!

Vyprodáno
349,00 Kč

Plec je vhodná na pečení, vaření a dušení. Někdo řadí strukturou mezi zadní maso, ale je na přední palici.

Vyprodáno
994,00 Kč

Ořech (Thick flank) je libové maso, nejvyšší část ze zadní kýty. Váží cca 1,5- 2kg! Je vhodný na pečení vcelku, dušení a grilování

Vyprodáno
139,00 Kč

BALENO PO 1 KG! Dršťky jsou vhodné hlavně na velmi oblíbenou dršťkovou polévku. 2x prané!

Vyprodáno

Porcujeme na jednotlivé plátky pouze z kýty vrchní šál (cca 3 ks)  

Vyprodáno

Plec loupaná (TOP BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté, křehké a "provoněné" maso vhodné na steaky nebo např. svíčkovou s knedlíkem

Vyprodáno
119,00 Kč

Plec loupaná iron steak (Top BLADE STEAK) kdysi nazývaná též péro je díky žilkovému mramorování šťavnaté a křehké maso vhodné na steaky, baleno po 250 g

Vyprodáno
109,00 Kč

Baleno po cca 0,5 kg - 0,7 kg! Játra jsou vhodná na minutky, dušení a k přípravě játrových zavářek do polévky.

Vyprodáno

baleno po 0,5kg! Vynikající na vyškvaření oleje na hranolky, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.

Vyprodáno
459,00 Kč

Holubička nebo taky "tabulová špička" - rump-cap je vhodná na steaky, závitky a minutky.

Vyprodáno
199,00 Kč

Pupek je přední hovězí maso.
Pupek je vhodný na vaření gulášů a do polévek

Vyprodáno
1 190,00 Kč

Pravá svíčková Tenderloin steak je nejjemnější hovězí maso. Vhodná na bifteky, steaky, pravý škrábaný tatarák nebo carpaccio.

Vyprodáno
119,00 Kč

Hovězí srdce je svalový orgán s příjemnou chutí.

Vyprodáno

baleno po 0,25 kg! Velmi podobné líčkům - vhodné na velmi pomalé dušení či konfitování.

Vyprodáno

Rib eye steak - po cca 300g, TOP MASO na křehký STEAK s dostatkem tukového krytí!

Vyprodáno
899,00 Kč

Steak Tomahawk je řez hovězího vysokého roštěnce (rib eye) s kostí (žebrem), který má 4-5 centimetrů. Říká se tomu řez "tomahawk", protože steak s dlouhou kostí připomíná jednoruční sekeru.

Vyprodáno